Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

HARP ή ELENIN…



ότι και να είναι δεν θα είναι για καλό…26 Σεπτεμβρίου 2011 η Γη θα διαταραχθεί!
Αποτελεί κοινό μυστικό ότι πολλά ακραία φυσικά φαινόμενα δεν είναι τυχαία. Επειδή τέτοια γεγονότα συνήθως μας βρίσκουν απροετοίμαστους θεωρούμε στον «Κωτσαρίκο»   …ότι το να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά …  μπορεί να μας προετοιμάσει καλυτέρα.
Η πληροφορία που έχουμε είναι ότι αναμένεται στις 26 (+ 1 μέρα) Σεπτεμβρίου ακραίο φυσικό φαινόμενο και συγκεκριμένα σεισμό (ή/και τσουνάμι ανάλογα με το γεωγραφικό πλάτος που …θα έχει επιλεχθεί…) με βάση τα επιστημονικά δεδομένα που έχουν αναλυθεί μέχρι σήμερα.
Αναρωτιέστε αν πίσω κρύβεται ανθρώπινος παράγοντας  (HARP) ή πράγματι ο κομήτης ELENIN που έχει θορυβήσει «σιωπηλά» την επιστημονική κοινότητα και ιδίως τη NASA μπορεί να είναι η αιτία..

Συγκεκριμένα ο κομήτης ELENIN μέγεθος 3-5 Km (του οποίου το όνομα δόθηκε από τον ρώσο επιστήμονα Leonid Elenin) διανύει μια περίεργη τροχιά (βλέπε ιδίως εδώ   Bad News from NASA: Proof That Comet Elenin Is Affecting Earth και εδώ eternalblackproject1 και εδώ soyevelyn).

Συγκεκριμένα πλησιάζοντας το δικό μας πλανητικό σύστημα παρατηρήθηκε και συνέβησαν τα  εξής   …τυχαία δεν νομίζουμε
  1. στις 27 Φεβρ. 2010 είχαμε τη πρώτη ευθυγράμμιση του με τη Γη και τον Ηλιο (Ελενιν-Γη–Ηλιος) όπου και προκλήθηκε ο  μεγάλος σεισμός  (8.8 Richter) στην Χιλή. Απόσταση από την Γη 6.042 AU.
  2. στις 4 Σεπτ. 2010 είχαμε τη δεύτερη ευθυγράμμιση του με τη Ηλιο, Ερμή και Γη (Ελενιν–Ηλιος-Ερμης-Γη) όπου και προκλήθηκε σχετικά μεγάλος σεισμός  (7.1 Richter) στην Νεα Ζηλανδία. Απόσταση από την Γη 6.258 AU ενώ από τον Ηλιο 5.250 AU.
  3. 11-15 Μαρτίου 2011 η τρίτη ευθυγράμμιση του με τη Γη, Ηλιο και Ερμή (Ελενιν-Γη –Ηλιος-Ερμης) προκάλεσε τον μεγάλο σεισμό  (9.1 Richter) στην Ιαπωνία του οποίου η απόσταση ήταν 2.104 AU (1/3 αυτή τη φορά)
  • Παρατήρηση: Στην ευθυγράμμιση όταν τον κομήτη Ελενιν ακολουθούσε η Γη (Χιλή, Ιαπωνία) τότε είχαμε μεγάλο σεισμό.
  1. Γι’αυτό  αναμένεται στις 26 Σεπτ. 2011 η τέταρτη ευθυγράμμιση  η οποία είναι ως εξής Ερμής – Ηλιος – Ελενιν – Γη όπου όμως η απόσταση του από την Γη αυτή την φορά θα είναι 0.396 AU ..σχετικά πολύ κοντά σε σύγκριση με 27/2/10 και 15/3/11)
  2. Τέλος καθώς θα συνεχίζει τη τροχιά του θα περάσει πολύ κοντά από τη Γη στις 16-17 Οκτ 2011. Απόσταση από τη Γη θα είναι 0.232AU (απόσταση 9 φορές πιο μακριά σε σύγκριση με την απόσταση της Σελήνης από τη Γη).
Η αναφορά που κάνουμε εδώ δεν γίνεται απλά για να γνωστοποιήσουμε κάτι που η NASA εντέχνως υποβαθμίζει. Αλλά γιατί πιστεύεται ότι έχει υπολογιστεί και το στίγμα της νοητής γραμμής ή η ακριβή θέση της ευθυγράμμισης Ηλιου – Γης – ΕΛΕΝΙΝ (ευκλείδειος γεωμετρία) που εστιάζεται στην περιοχή Βορειο/Δυτικά του Ειρηνικού στο ύψος Μαντζουρίας-Σιβηρίας.
Τι φοβούμαστε?…. Μια σοβαρή  αλλοίωση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της Γης και των δυνάμεων της βαρύτητας. Μια διαταραχή των φυσικών νόμων που δεν θα θέλαμε να αναλυθεί ….πάντως… είναι κάτι  σοβαρό….!.
Αντιλαμβανόμαστε τις επιπτώσεις στην παγκοσμιοποιημένη  οικονομία…!
Τώρα κάποιοι θα ισχυριστούν ότι οι δυνάμεις του σύμπαντες από ανέκαθεν ισορροπούσαν τέτοιες ακραίες φυσικές δυνάμεις και η κατάσταση κάπως αποσυμπιεζόταν …πολύ πιθανόν …γι’αυτό και ελπίζουμε ότι οι δυνάμεις του σύμπαντος που ο Θεός έπλασε θα λειτουργήσουν προς όφελος μας…
Όμως…!
… Ενδέχεται και «κάποιοι» να  εκμεταλλευτούν  τέτοια φυσικά φαινόμενα (πέρασμα ενός σχετικά σοβαρού μεγέθους κομήτη) και ίσως ενεργοποιήσουν το HARP ώστε να δικαιολογήσουν μια φυσική καταστροφή που σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είχε προκληθεί (όπως αναφέραμε).
Όλα δυστυχώς είναι πιθανά…
…Πάντως ο άνθρωπος-επιστήμονας, να γνωρίζετε, έχει εφεύρει υψηλό τεχνολογικό εξοπλισμό που μπορεί να προκαλέσουν δήθεν ακραία φυσικά φαινόμενα ή να καταστρέψει ολόκληρο πλανήτη σε 3 ημέρες (πχ πυρηνικά) .
Μας εμπαίζουν εδώ και χρόνια… και επιτέλους αντιληφθείτε ότι  αν δεν είχαμε το Θεό σύμμαχο μας ….τότε …..αλίμονο μας…
Ο Θεός ας βάλει πραγματικά το χέρι του και ο κομήτης να είναι ένα απλό ευχάριστο φυσικό φαινόμενο για τους λάτρης της αστρολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ