Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Τουρκία: Συγκέντρωση τουρκικού στρατού στα σύνορα με Ιράκ


Σεπτέμβριος 22, 2011

Η Τουρκία συνεχίζει να συσσωρεύει στρατιώτες στα σύνορα με το Ιράκ, καθώς προγραμματίζει να εισβάλει εναντίον των βάσεων των Κούρδων ανταρτών του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος.

Η βία μεταξύ των ανταρτών και των ένοπλων τουρκικών δυνάμεων έχει κλιμακωθεί  από την έντονη δραστηριότητα των πρώτων για μεγαλύτερα δικαιώματα στην κουρδική μειονότητα.
Για την έκρηξη της περασμένης Τρίτης, στην τουρκική πρωτεύουσα κατά την οποία σκοτώθηκαν αρκετά άτομα, η τουρκική κυβέρνηση κατηγόρησε το PKK, το οποίο επιδιώκει αυτονομία στην νοτιοανατολική Τουρκία.

Η αντίδραση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων ήταν άμεση βομβαρδίζοντας τις βάσεις των ανταρτών στο όρος Καντίλ, στο γειτονικό βόρειο Ιράκ.
άπό 

Ο Γέρων Παΐσιος για Τουρκία, Πόλη, Αιγαίο

- «Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβη από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι»…

- «Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι» Μάρτιος 1994, 
Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΡΑΒΔΑ» ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ,ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΚΥΠΡΙΩΝ, ΚΟΥΡΔΩΝ,ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΜ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ