Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ετοιμάζουν πανηγύρια για το "κούρεμα" του χρέους κατά 50%.


Στο χωριό μας λένε: «ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι».  Ενώ το ΠΑΣΟΚ παριστάνει το ανήξερο και απλά «δίνει τις μάχες του» (αγαπημένη έκφραση του κ. Παπανδρέου), ταυτόχρονα, από παντού πλέον έρχονται  πληροφορίες για ελεγχόμενη χρεοκοπία με κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 50%. Έπειτα από την πίεση της κυβέρνησης Ομπάμα, αλλά και την αντίστοιχη (σύμφωνα με πληροφορίες) αποδοχή της ιδέας αυτής από το ΔΝΤ, η Γερμανία βρέθηκε σε δύσκολη θέση και προετοιμάζει ήδη....
τον τραπεζικό της κλάδο για τις σχετικές απώλειες.

Μάλιστα οι πληροφορίες που φτάνουν από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού (και όπως φαίνεται αυτό είναι το καταλυτικό στοιχείο που ζόρισε την Γερμανία) λένε ότι ΗΠΑ και ΔΝΤ έδωσαν το πράσινο φως στην ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει ακόμα και από μόνη της σε κούρεμα του χρέους κατά 50%, σε περίπτωση που η Γερμανία αρνηθεί αυτή τη λύση.

Το σημαντικό όμως δεν είναι αυτό, που λίγο ως πολύ ήταν αναμενόμενο. Το σημαντικό είναι ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει πυρετωδώς τον  προπαγανδιστικό της μηχανισμό (το ακούτε εκεί στη Συγγρού;) και ταυτόχρονα τα  παπαγαλάκια στα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν πάρει φωτιά, προκειμένου να σερβιριστεί στον ελληνικό λαό αυτή η λύση, η οποία, ενώ στην πραγματικότητα είναι ελεγχόμενη χρεοκοπία, το ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει να την εμφανίσει ως πελώριο θρίαμβο, περικοπής του χρέους κατά 50%!!!  Φυσικά, την μόνιμη υπαγωγή μας στο μνημόνιο, την μόνιμη κατοχή και εκμετάλλευση της χώρας μας από τους δανειστές και την μόνιμη εξαθλίωση του ελληνικού λαού, δεν θα την προβάλει!!!  Το παν είναι να διασωθεί το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς και να συνεχιστεί το φαγοπότι «εις υγείαν των κορόϊδων».

Ειλικρινά μας την δίνει να επιβεβαιωνόμαστε συνεχώς. Οι άνθρωποι είναι τόσο προβλέψιμοι που μας κουράζουν. Δεν διαθέτουν ούτε κάν το στοιχείο της έκπληξης. Από τις 3-11-2010 είχαμε σηκώσει ανάρτηση με τον τίτλο Πάμε να φύγουμε. Αυτοί θα βαφτίσουν την πτώχευση, επιβράβευση.  Στην οποία προβλέπουμε επακριβώς τις τωρινές εξελίξεις, αλλά και την προπαγάνδα που θα εκδηλώσει οσονούπω το ΠΑΣΟΚ.
Περιμένετε και θα δείτε…

ΥΓ. Πάντως, μέσα στο γενικό προπαγανδιστικό κουρνιαχτό που θα σηκωθεί και το γενικότερο πανηγυρικό κλίμα, σίγουρα θα ακούσουμε και για εκλογές. Αλίμονο αν πάει το ΠΑΣΟΚ για εκλογές το 2013. Τότε θα έχει αποκαλυφθεί η ωμή πραγματικότητα. 
Επίσης και επ' ευκαιρία αυτού, μην αποκλείετε και μια ηρωϊκή "έξοδο" Παπανδρέου και ανάληψη από Βενιζέλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ