Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Στη Βουλή το θέμα των 670 δισ. ευρώ της Τράπεζας της Ανατολής

Στη Βουλή το θέμα των 670 δισ. ευρώ της Τράπεζας της Ανατολής

Πανελλήνιο σάλο έχει προκαλέσει το θέμα της κατάθεσης δωρεάς στη Γ΄ΔΟΥ Πατρών από τον Πατρινό Αρτέμη Σώρρα, 4 μετοχώναξίας 670 δισ. η κάθε μια, προερχόμενες από την Τράπεζα της Ανατολής.

Η χρυσή μετοχή έχει αναστατώσει ακόμη και τη Βουλή, ενώ το θέμα φέρνει προς συζήτηση στο Σώμα ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ.Βελλόπουλος, ο οποίος μιλώντας το μεσημέρι σε εκπομπή του Alter, δήλωσε ότι το θέμα, το οποίο διερευνά ενδελεχώς, έχει πολύ ζουμί.

Για να δίνει ο Προβόπουλος 1,5 δισ. κάτι συμβαίνει είπε ο κ. Βελλόπουλος.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας END κ. Εμμανουήλ Λαμπράκης δημοσιοποίησε από τα ερτζιανά του zougla radio ότι ο καθηγητής κ. Καρυώτης ενημέρωσε προσωπικά τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, με τον οποίο διατηρεί μακρά πολιτική φιλία και του παρέδωσε φάκελο με όλα τα στοιχεία.

Παράλληλα από το αρχείο της εταιρείας προκύπτει πως έχει αποσταλεί επιστολή προς τον κ. Πρωθυπουργό και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με όλα τα επίμαχα στοιχεία.

Παρά ταύτα, μέχρι τώρα τηρείται σιωπή ιχθύος.
άπό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ