Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Βόμβα: “Δεν υπάρχει Νοέμβριος για το ελληνικό χρέος”

Σύμφωνα με ανώτερο XRIMANEWS.GRαξιωματούχο της κυβέρνησης ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας όπου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος του ελληνικούς χρέους, όποιες και αν είναι αυτές.
“Ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί εντός του Οκτωβρίου” είπε ο κυβερνητικός αξιωματούχος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του XrimaNews.gr υποστηρίζοντας ότι φτάσαμε στην τελική ευθεία. Αυτό μεταφράζεται μόνο με δύο τρόπους: είτε προχωρούμε σε ελεγχόμενη πτώχευση είτε σε μία λύση που μεταφέρει το ελληνικό πρόβλημα πολλά χρόνια στο μέλλον, δίνοντας μία χρηματοπιστωτική λύτρωση στην Ελλάδα.

Όπως και να έχει, ωστόσο, η ελληνική οικονομία θα αργήσει να αναρρώσει από τα ανελέητα χτυπήματα που έχει δεχτεί ενώ η χώρα θα βρίσκεται υπό 'εποπτεία' για να το πούμε όσο πιο ευγενικά γίνεται, για δεκαετίες.
XrimaNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ