Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για κανέναν

den_dei
Ζούμε μέσα σε μια κονσέρβα, μέσα σε έναν κόσμο που πλέον διαμορφώνεται κατά τας επιταγάς της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ακούμε, βλέπουμε, τρώμε, βιώνουμε, αντιλαμβανόμαστε αυτά που οι θιασώτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης επιθυμούν, ως άβουλη αγέλη, έχοντας αποδεχθεί μοιρολατρικά το ριζικό μας. Τι χάσαμε; Την πραγματική ελευθερία μας. Και το χειρότερο είναι, ότι δεν το έχουμε καν αντιληφθεί, ότι εθελοτυφλούμε, ότι σπρώχνουμε τους δήμιούς μας, εκλιπαρώντας από αυτούς μια εύνοια, ένα κάτι…
Φυσικά, είμαστε πολύ κοντά στο να χάσουμε τις περιουσίες μας. Στο να χάσουμε τα σπίτια και τη γη που ανήκουν στα παιδιά μας και που κάποιοι διαβρωμένοι και εθνικά, ηθικά, ιδεολογικά και κοινωνικά ανεξίθρησκοι, θέλουν να παραδώσουν αλλού ως «παροχή», γιατί εδώ μείνανε μόνο με την πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων.
Σε τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες, τσάμηδες, σλαβομακεδόνες και τον υπόλοιπο ανθελληνικό συρφετό, ώστε να ολοκληρωθεί η διάλυση του εθνικού κορμού. Αυτή τη χώρα, την κυβερνούν πλέον πολιτικοί σατανάδες.
Είμαστε «λίγοι»; Είμαστε τελικά «λίγοι», καθόλα ανάξιοι της ιστορικής μα παράδοσης και παρακαταθήκης; Ένα έθνος βολεμένων, ένα έθνος «μικρών» δημοσίων υπαλλήλων, κρυμμένων πίσω από την ασφάλεια των τοίχων ενός μικρού όσο και γκρίζου διαμερίσματος, όπου καταφύγαμε για να αποφύγουμε την καταπόνηση της ενασχόλησης με τη γη, για να έχουμε «επιλογές» και να εντρυφήσουμε σε απολαύσεις;
Γίναμε ένα έθνος τεμπέληδων, που αναζητούμε την «καλή», την αρπαχτή, τον εύκολο πλουτισμό, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ορθολογιστικές αλλά κατά βάθος καθ’ όλα υλιστικές προκλήσεις της εποχής μας;
Γίναμε «φυτά» άνευ πίστης, άνευ βούλησης, άνευ συνείδησης; Σήμερα θα δείξει. Πολλοί ελπίζουν ότι δεν θα δουν το άθλιο θέαμα μιας ομάδας μόλις 1000 ανθρώπων, σαν εκείνων των λίγων (αλλά και εκλεκτών) που είχαν το ΘΑΡΡΟΣ να βρίσκονται έξω από τη Βουλή, όταν ψηφιζόταν το αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο.
Σήμερα λοιπόν
Σήμερα Τρίτη λοιπόν, θα γίνει μια ελπίζουμε μαζική και ογκώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή, ενόψει της ψήφισης των μέτρων για το αντισυνταγματικό χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Αν πάλι πολλοί δειλιάσουν και προτιμήσουν την ασφάλεια των τοίχων της οικίας τους (την οποία αν δεν αγωνιστούμε, θα τη χάσουμε, αν όχι αύριο, μεθαύριο), ή υπακούσουν στις παραινέσεις των «βολεμένων» (ακόμα και αν αυτοί είναι οικεία και αγαπημένα πρόσωπα), τότε θα είναι άξιοι της μοίρας τους, πιστοί δουλοπάροικοι του συστήματος, έρμαια των διαθέσεων των ισχυρών, λακέδες και γιουσουφάκια της εθνομηδενιστικής εξουσίας που λυμαίνεται τον τόπο για λογαριασμό της αλλά και για λογαριασμό τρίτων και φυσικά, ευνούχοι στο σαράι της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ας αφήσουν κάποιοι τα «ψόφια» Δεν υπάρχει πια ΚΑΜΙΑ δικαιολογία. Απολύτως ΚΑΜΙΑ. Όσοι δεν εμφανιστούν αύριο, προφασιζόμενοι ο,τιδήποτε, θα είναι ένοχοι, ή αν θέλετε, συνένοχοι στην κατρακύλα της χώρας και δεν θα δικαιούνται να ωρύονται και να καταγγέλλουν.
Λυπάμαι που θα το πω, αλλά εδώ ισχύει το «σκάστε ή δράστε». Το να γκρινιάζουμε από εδώ κι από εκεί και κάποιοι ανάξιοι και δειλοί να τρέχουν πάλι όταν έρθει η ώρα της κάλπης να ψηφίσουν πίσω από την ασφάλεια του παραβάν το μνημονιακό και δωσιλογικό ΠΑΣΟΚ (για να μη χάσει τη σύμβαση ορισμένου χρόνου η θυγατέρα ή η ανιψιά) ή τα λοιπά εθνομηδενιστικά κόμματα της αριστεράς (και της δεξιάς), αποτελεί τη χειρότερη μορφή υποκρισίας και αρνησιπατρίας που έχει βιώσει ο τόπος από την Επανάσταση του 1821 και μετά.
Δεν τους φοβόμαστε Απέναντί μας θα έχουμε σήμερα τους «σοσιαλιστές» πραιτοριανούς του ΠΑΣΟΚ, τα ΜΑΤ. Επιλεγμένοι ένας-ένας…  Δεν θα είναι εύκολο. Μας μισούν. Τα ΜΑΤ ενδέχεται να χτυπήσουν πάλι στο ψαχνό γυναίκες και παιδιά, καθώς αυτή είναι η εντολή τους.
Αριστεροί ΠΑΣΟΚοι με στολές είναι, δεν έχουν ούτε όσιο ούτε ιερό, η ανθρώπινη ζωή για αυτούς δεν είναι ιερή, το εθνόσημο που φορούν δεν λέει κάτι στην ψυχή τους. Πριν από κάποιους μήνες, δεν δίστασαν να πετάξουν χημικά μέσα σε εκκλησία και να χτυπήσουν τον ιερέα της. Η καταστολή, είναι η προτεραιότητά τους για σήμερα, ώστε να περάσει το μέτρο και να βάλουν στο χέρι κάποιοι τα ακίνητά μας, για «να μας έχουν».
Ας μας χτυπήσουν, όπως έκαναν άλλωστε και την 28η Ιουνίου. Δεν είμαστε πια αμάθητοι. Θα είμαστε εκεί, έτοιμοι να θυσιαστούμε για την πατρίδα μας, να δώσουμε κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας για να προστατέψουμε τα δικαιώματα των παιδιών μας στην ιερή ελληνική γη. Άλλωστε, στις επαναστάσεις δεν μοιράζουν σοκολάτες.
Υπέρ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Την Ελλάδα, την κυβερνά πλέον ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ καθεστώς, πρώην αριστεριστών και κομμουνιστών. Η αντίσταση σε αυτό, αποτελεί πλέον ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κάθε Έλληνα.
Όσοι αδρανήσουν, θα αποτελούν από εδώ και πέρα κομμάτι του προβλήματος, ενώ θα είναι ύποπτοι για παρασκηνιακές συναλλαγές με την εξουσία. Μην ανησυχείτε ‘Ελληνες, έρχονται και χαρές. Τους πρωτεργάτες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, θα τους δικάσουμε και μαζί τους θα δικάσουμε και όσους χειραγωγώντας τους θεσμούς, έπαιξαν το παιχνίδι της εξουσίας.
Και μια προειδοποίηση στην εξουσία και στην άθλια καμαρίλα της για σήμερα: ΟΣΟΙ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ή ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ-ΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ.
Του Νίκου Χιδίρογλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ