Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

"ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΙΡΑΝ""

πτώση ελικοπτέρου
Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΤΩΣΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΚΟΜΑΝΤΟΣ  ΣΤΑ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ !!!

Οι μυστικές προετοιμασίες του Ισραήλ για πιθανή επίθεση εναντίον του Ιράν -αναλαμβάνοντας τη μεταφορά κομάντο και τη διάσωση στρατιωτικού προσωπικού προετοιμάζονταν με το ελικόπτερο το οποίο κατέπεσε στα Καρπάθια όρη, στην κεντρική Ρουμανία.
Ήταν ένα από τα οκτώ ελικόπτερα του Ισραηλινού στρατού τα οποία έχουν εγκατασταθεί, από τα μέσα Ιουλίου, στην περιοχή Μπιζάου στη Νότια Ρουμανία.
Αξιωματούχος της Ισραηλινής αεροπορίας δήλωσε: «Επιλέξαμε τη Ρουμανία για συγκεκριμένους λόγους. Βρίσκεται στην ίδια απόσταση από το Ιράν, όπως το Ισραήλ και το έδαφος της Ρουμανίας είναι επίσης άγνωστο για μας, αλλά θα μας δώσει την ευκαιρία να μάθουμε να αποφεύγουμε τα ρωσικής κατασκευής αντιαεροπορικά συστήματα και ραντάρ».
Στη συντριβή του ισραηλινού ελικοπτέρου στη Ρουμανία, τύπου Σικόρσκι, σκοτώθηκαν τα έξι μέλη του πληρώματος, όλοι Ισραηλινοί καθώς κι ένας Ρουμάνος αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων.
ΠΗΓΗ
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 22/2/15 http://anargyros61.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5614.html ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΣΥΡΙΑΣ
"ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΙΡΑΝ - ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ - ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ...
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ;
ΤΑ ΣΥΚΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΕΝ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ; 
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ;" 
+++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ