Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Τώρα επιβεβαιώθηκε ο προφητικός λόγος του αγίου Παϊσίου: “Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε”.

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.!!!!!
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες.
Μετά από το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, στη χώρα επιβλήθηκε με το έτσι θέλω, ένα νέο και πρωτόγνωρο καθεστώς διακυβέρνησης.

Στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, επιβλήθηκε ξαφνικά και εντελώς φασιστικά, ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, με συνέπεια αυτήν την στιγμή να βρισκόμαστε υπό καθεστώς κοινοβουλευτικής ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ.

Θα πρέπει όμως να επισημάνουμε το εξής σοβαρότατο.
Μετά από ένα πραξικόπημα, η κυβέρνηση δεν έχει καμία Συνταγματική ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Η κυβέρνηση λοιπόν αυτή, δεν έχει χάσει μόνο την “Δεδηλωμένη”, αλλά και την νομιμότητα της.
Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Και όταν δεν υπάρχει νόμιμη Κυβέρνηση,
είναι σαν να μην υπάρχει Κυβέρνηση.
Αυτό μήπως μας λέει κάτι;
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τώρα επιβεβαιώθηκε ο προφητικός λόγος του αγίου Παϊσίου: “Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε”.
Προσέξτε για αυτό είναι εξαιρετικά περίπλοκο για να συμβεί και δεν είχε συμβεί μέχρι τώρα. Συμβαίνει όμως τώρα με την σημερινή “Κυβέρνηση”. Διότι αυτή η “κυβέρνηση”, ενώ φαίνεται να υπάρχει ως “εικόνα” και έκανε και “ανασχηματισμό” ανακατεύοντας “σώβρακα και κιλότες”, μετά από το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που έκανε, έχασε την Συνταγματική της νομιμότητα, με αποτέλεσμα , νομικά κατά το Σύνταγμα, να μην υπάρχει .

συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ