Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ : "Θα ήθελα να υπάρχει μια Κάρτα Πολίτη, που να είναι Σμαρτ Καρντ, με το τσιπάκι μέσα...ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;;;; ,

 ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (ΑΝΤ1 27-2-2015): "Θα ήθελα να υπάρχει μια Κάρτα Πολίτη, που να είναι Σμαρτ Καρντ, με το τσιπάκι μέσα, όπως έχεις τις χρεωστικές κάρτες απ' τις Τράπεζες, να είναι του Κράτους, να την λειτουργεί γενικά στο Δημόσιο, ως αν θέλεις και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ του Πολίτη, να μπορείς με αυτή την Κάρτα να έχεις πρόσβαση στο ΕΣΥ, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, σε οποιαδήποτε Υπηρεσία του Δημοσίου ..."! (συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη)

ΤΣΙΠΡΑΣ (Υπ. Συμβούλιο 27-2-2015): "Από την επομένη εβδομάδα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την υλοποίηση της δέσμευσή μας για τα Ηλεκτρονικά Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, αλλά και για την τεχνική προετοιμασία δημιουργίας της ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, που θα εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες που θα απαιτούνται για τις συναλλαγές με τη Δημόσια Διοίκηση"!




συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ