Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Κατάλαβες τι σπούδαζε ο …«αριστερός» Δραγασάκης στα γόνατα των Rothschild του Λονδίνου;

Ὁλοταχὼς στὴν ἀγκαλιὰ τῆς Νέας Τάξεως μᾶς πάει (συνειδητῶς) ἡ κυβέρνησις!!3Χρειάζονταν …«αριστεροί επαναστάτες» για να γεμίσει η Αθήνα κάμερες, χρειάζονταν …«αριστερές δράσεις» για να μετατραπούν και οι διαδηλώσεις σε ποινικό αδίκημα τρομοκρατικής φύσεως και χρειάζονταν και «αριστεροί» ληστές τραπεζών για να μπορούν να φωτογραφίζουν την ίριδα όσων πολιτών εισέρχονται σε τράπεζες, μέσα από τα γνωστά κουβούκλια.
Τώρα χρειάζεται μία …«αριστερή» κυβέρνηση για ακόμα πιο σφικτά δεσμά.
Όταν σε αλυσοδένει αυτός που παρίστανε με πάθος τον δημοκράτη κι απελευθερωτή σου, χρειάζεσαι αρκετό χρόνο για να συνειδητοποιήσεις το τι σου συμβαίνει.

Αυτός ο νεκρός συνειδησιακά χρόνος που προκαλείται από το σοκ  είναι ο καταλληλότερος για να σου περάσουν τις πιο βαριές αλυσίδες χωρίς να το αντιληφθείς.

Κάρτα Πληρωμών σημαίνει όλα τα λεφτά στην Τράπεζα…
Και το «όλα τα λεφτά στην Τράπεζα» σημαίνει…
ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ κάθε φορά που θα διανοηθείς να μην πληρώσεις τους αντισυνταγματικούς φόρους και τα εξοντωτικά πρόστιμα που ακολουθούν την καθυστέρηση πληρωμής τους.

Κατάλαβες τι σπούδαζε ο …«αριστερός» Δραγασάκης στα γόνατα των Rothschild του Λονδίνου;
Αν το πρόσεξες … δεν έχουν αμφισβητήσει ακόμα ΚΑΜΜΙΑ σύμβαση και καμμία προμήθεια του Δημοσίου, που ήταν αποδεδειγμένο προϊόν καταχρήσεως εξουσίας, απιστίας κι εγκληματικής δράσεως.

συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ