Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Σέ διεθνῆ συνέδρια τοῦ σιωνισμοῦ συχνάζουν οἱ …«ἐκπρόσωποί» μας;...Πολλοί του Soro-ΣΥΡΙΖΑ και του ΕΛΙΑΜΕΠ-SOROS αγκαλιά…

Μαζεύονται οι πάμπλουτοι, παρέα με τις ορντινάτσες τους, για να ενημερωθούν, να εκπαιδευθούν, να πάρουν οδηγίες για το πώς θα συνεχίσουν να πλουτίζουν.
Διεθνές Συνέδριο του σιωνιστικού LEVY INSTITUTE του 2013.
Σέ διεθνῆ συνέδρια τοῦ σιωνισμοῦ συχνάζουν οἱ ...«ἐκπρόσωποί» μας;1
levy institute
Πολλοί του Soro-ΣΥΡΙΖΑ και του ΕΛΙΑΜΕΠ-SOROS αγκαλιά… Ούτε ένας (πραγματικός) εκπρόσωπος του λαού, των εργαζομένων, των ανέργων, των δανειοληπτών, των αστέγων, αυτών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Μαζεύονται οι πάμπλουτοι, παρέα με τις ορντινάτσες τους, για να ενημερωθούν, να εκπαιδευθούν, να πάρουν οδηγίες για το πώς θα συνεχίσουν να πλουτίζουν,  διευκολύνοντας τους τοκογλύφους να μας εκβιάζουν, να μας εξουσιάζουν και να μας εκμεταλλεύονται …. …σύμφωνα πάντα με τους …«νόμους», που τα γιουσουφάκια των τραπεζιτών ψηφίζουν για το …«καλό» μας.
Χρηματοδότες τα ίδια ιδρύματα που πληρώνουν τους …«αυθόρμητους» επαναστάτες να ανατρέπουν κυβερνήσεις, που δεν υπηρετούν τα συμφέροντα των σιωνιστών. (βλέπε OTPOR κλπ).
Οι συμμετέχοντες στην …«λαϊκή»
αυτή …«επαναστατική» συγκέντρωση ήταν οι παρακάτω …«αντικαπιταλιστές αντάρτες»:

 Αλέξης Τσίπρας
(ΣΥΡΙΖΑ)

Γιάννης Δραγασάκης
(ΣΥΡΙΖΑ- London School of Economics)

  Λούκα Κατσέλη
(προς ΣΥΡΙΖΑ)...

συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ