Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΝΑΤΑ - ΝΑΤΑ...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΑ 60 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...!!!

Η Δανία γίνεται η πρώτη χώρα στην ΕΕ που απαγορεύει τις συναλλαγές με μετρητά.Το μέτρο ψηφίστηκε απο το κοινοβούλιο της χώρας και αναμένεται να ισχύσει απο την πρώτη Ιανουαρίου του 2016.
 Απο την Δανία γίνεται η αρχή. Η τάση παγκοσμίως είναι η σταδιακή κατάργηση των μετρητών.
 Κι άλλες χώρες όπως είναι η Γαλλία επέτρεψαν την χρήση κάρτας για συναλλαγές απο το πρώτο ευρώ, ενώ απο την 1η Σεπτεμβρίου, για την καταπολέμηση της διαφθοράς το γαλλικό υπουργείο οικονομικών απαγορεύει τις συναλλαγές με μετρητά άνω των 1000 ευρώ. 
Απαραίτητες θα είναι οι κάρτες στις συναλλαγές και στην Ελλάδα σε λίγο για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Επιθυμία των δανειστών είναι το ανώτατο όριο συναλλαγών με μετρητά να καθοριστεί στα 70 ευρώ.
 Σχόλιο: Και όποιος δεν θα έχει κάρτα, δεν θα μπορεί να αγοράσει ούτε τρόφιμα... Μίλησε κανείς για έλεγχο του πλήθους;
Μίλησε κανείς για παράδοση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις τράπεζες και στην αισχροκέρδειά τους;
Μίλησε κανείς για πολιτικούς που εργάζονται υπέρ των λαών και όχι υπέρ του χρήματος και των κερδών των τραπεζών;
Μίλησε μήπως κανείς για συνωμοσιολογίες περί Νέας Εποχής, Παγκοσμιοποίησης και πλήρους υποταγής του ανθρώπου σε άνομα συμφέροντα υπανθρώπων που αργά αλλά σταθερά επιβάλουν όλες τις συνθήκες εγκαθίδρυσης μίας αδυσώπητης παγκόσμιας δικτακτορίας;
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ