Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

simaia-syntagma)__article__article
Γράφει ο Αντίοχος
Πολύς λόγος έγινε για την συνέντευξη του Μπαρουφάκη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας και τα λεγόμενά του περί «ταπείνωσης», «νέας Συνθήκης των Βερσαλλιών» κ.τ.λ.
Ωστόσο, τα ΜΜΕ έκρυψαν επιμελώς τις πολιτικές προβλέψεις που έκανε ο λεγάμενος, για το ποιο κόμμα θα ενισχυθεί, λόγω της λαίλαπας του νέου αριστερού Μνημονίου. Και τις έκρυψαν, γιατί αφορούσαν την Χρυσή Αυγή και υπάρχει συμφωνία των ΜΜΕ και του πολιτικού υποκόσμου της χώρας, να αποφεύγεται κάθε –μη συκοφαντική- αναφορά στο Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών και ειδικά στην προοπτική ενίσχυσής του (ο Βαρουφάκης παρέβη τη συμφωνία γιατί έδινε συνέντευξη σε ξένο μέσο…). Ιδού η… προφητεία του – που σίγουρα θα βγει αληθινή:
«Στη βουλή, πρέπει να κάθομαι κοιτάζοντας στη δεξιά πλευρά της αίθουσας, όπου κάθονται 10 ναζί, εκπροσωπώντας τη Χρυσή Αυγή. Αν το κόμμα μας, ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει καλλιεργήσει τόση ελπίδα στην Ελλάδα… αν προδώσουμε αυτή την ελπίδα και σκύψουμε τα κεφάλια μας σε αυτή τη νέα μορφή μεταμοντέρνας κατοχής, τότε δεν βλέπω άλλο πιθανό αποτέλεσμα πέρα από την περαιτέρω ενίσχυση της Χρυσής Αυγής. Θα κληρονομήσουν το »μανδύα» κατά της λιτότητας, τραγικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ