Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ...

"...Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος. Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, που είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία. Αυτά θα διασκορπισθούν σ’ όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία. Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, ας μην υπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω όμως ότι θα υπάρχουν. ..."
 
ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ.
( 6ος αιώνας μ.χ )

"...Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία (εν άλλω Ινδία), ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς, και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς μετά του λαού αυτών, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντες και το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν.

Ουαί δε τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών. Τας μεν ουν ημέρας εκείνας, μη έστω χριστιανός Κύριε, ει δυνατόν ην. Αλλ' οίδα ότι έσονται. ..."

2 σχόλια:

  1. Για όλα αυτά άκουσα πως βγήκε ένα βιβλίο το οποίο μιλά για το επικείμενο άνοιγμα των Πυλών των Ταρτάρων... Αν αυτά που άκουσα αληθεύουν, οι υποχθόνιοι που έκλεισε εκεί μέσα ο Μέγας Αλέξανδρος ετοιμάζονται και πάλι να βγουν στην επιφάνεια και να εκδικηθούν... Το λέει άλλωστε και η Αποκάλυψη! Και φαίνεται πως τώρα έχουν βοήθεια και απ' έξω, άτομα, εταιρίες και οργανώσεις που δεν θα πήγαινε το μυαλό του μέσου Ανθρώπου. Το σχέδιό τους είναι σατανικό... Γι' αυτόν τον λόγο και στο βιβλίο που σας είπα, τα πάντα αναφέρονται μυθιστορηματικά, για να μην κάνει πολύ θόρυβο, αλλά να μπορούν οι πραγματικά ψαγμένοι να αντλήσουν τις απαραίτητες πληροφορίες. Σύμφωνα με τις "Πύλες" αυτός που θα ξανακλείσει τους εχθρούς των ανθρώπων στα Τάρταρα δεν θα είναι κανένας Πολέμαρχος και ούτε και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ που είναι ον πνευματικό. Αυτήν την φορά θα πάρει εξουσία να έρθει στον κόσμο ο δρακοντοκτόνος Αη-Γιώργης, η άφιξη του οποίου αναφέρεται εμμέσως και στην ίδια την Αποκάλυψη. Οι ημέρες που έρχονται θα είναι τρομερές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι...νομίζω πώς τά βδελυρά γένη είναι όλα αυτά τά μουσλίν-λαθρό πού έχουν κατακλύσει τήν Ευρώπη...Ό πόλεμος θά γίνει αλλά δέν θά έρθει κανένας πολέμαρχος, κανένας Αρχάγγελος καί Αη Γιώργης. Θά είναι ένας μεγάλος πόλεμος τής ανθρωπότητας όπου θά πέσουν καί πυρηνικά καί θά γίνει μεγάλη εξολόθρεψη πάνω στόν πλανήτη....'Αν δέν γίνει αυτό, τότε θά γίνει κάτι από τήν φύση...Πάντως τό ψεύτικο σκηνικό αυτού τού κόσμου πάνω στήν γή πολύ γρήγορα θά γκρεμισθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ