Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ...ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΌ ΚΙΣ

Ο πρώην τοποτηρητής της Mossad στο πλευρό του Δραγασάκη 
ενώ στην ίδια όμορφη παρέα η πρέσβειρα του Ισραήλ ...

Οι φωτογραφίες με τα καμένα παιδιά της Υεμένης από τις βόμβες της εχθρικής αεροπορίας θυμίζουν τις θηριωδίες στο Βιετνάμ και όμως δεν υπάρχει χώρος για αυτές πουθενά αφού η κυβέρνηση Τσίπρα και οι συνιστώσες του συνεχίζουν να παραχωρούν έδαφος στους Άραβες καπιταλιστές σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Χασκογελάνε σε πάρτι του ΝΑΤΟ και τραγουδούν μεθυσμένοι ή σπεύδουν σε εκδηλώσεις του Ισραήλ μαζί με τα πρωτοπαλίκαρα τους για να γιορτάσουν τα 25 χρόνια διπλωματικής σύνδεσης με το κατοχικό Σιωνιστικό καθεστώς. 
Αρνούνται με πείσμα να αποκαταστήσουν τις διπλωματικές σχέσεις με την Αραβική Συριακή Δημοκρατία ως συνέχεια της προδοτικής πολιτικής Σαμαρά ενώ από την άλλη όπως περιγράφει και η πρέσβειρα του Ισραήλ στις 24/05 στην «Καθημερινή» έχουν άπλετο χρόνο οι κυβερνώντες για να γράψουν προσωπικά γράμματα στον εγκληματία Νετανιάχου σε ιδιαίτερο θερμό τόνο. Κάνουν τα στραβά μάτια και στην δυναμική των πυρήνων των Σαλαφιστών σε περιοχές των Αθηνών και του Πειραιά και αγκαλιάζουν καθημερινά την Πακιστανική κοινότητα η οποία σιωπά επιδεικτικά για το φαινόμενο του ISIS και τις παραφυάδες εδώ και χρόνια λες και ξαφνικά έχασαν την μιλιά τους με πρώτο φυσικά τον πρόεδρο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ