Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΑΘΗΝΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ...ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!!

Σοκαριστική ήταν η εικόνα της Ομόνοιας σήμερα το πρωί, λίγες ώρες μετά την ψήφιση του νέου μνημονίου από τις δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου». Εκατοντάδες λαθρομεταναστών μετέτρεψαν την κεντρική πλατεία των Αθηνών σε καταυλισμό, αφότου μεταφέρθηκαν με έξοδα του ελλαδικού κράτους εκεί.
Το τσίρκο του Σύριζα, συνεχίζοντας την πολιτική της πασοκονουδούλας σε όλα τα επίπεδα, από την μία πλευρά φορτώνει τους Έλληνες με μνημόνια και από την άλλη φροντίζει να υποβαθμίζει τις γειτονιές και τη ζωή τους, αφήνοντας ξέφραγο αμπέλι τα σύνορα, με απώτερο σκοπό να εισπράττουν κονδύλια οι διάφορες ΜΚΟ και οι ημέτεροι.
Όπως σχετικά μεταδίδεται, οι λαθρομετανάστες της Ομόνοιας ήταν μέρος περίπου 1000 λαθρομεταναστών, που μετέβησαν σήμερα ακτοπλοϊκώς στον Πειραιά από Κω και Μυτιλήνη, όπου επίσης η κατάσταση είναι αφόρητη, με σαφέστατο αντίκτυπο στον τουρισμό και – κυρίως- στο βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ