Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ο Παγκόσμιος στρατός που έχει ετοιμαστεί είναι από δαίμονες που έχουν καταλάβει σώματα ανθρώπων.Οί κυβερνήτες τού πλανήτη είναι όλοι μολυσμένοι μέ δαιμόνια. !!!

Γράφει η Μαρία Τουφεξή

ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!! ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! 

Δαίμονες καταλαμβάνουν σώματα ανθρώπων!!!

Η πλεκτάνη των εβραίων παγκοσμιοποιητών της νέας τάξης πραγμάτων που ελέγχουν όλο τον πλανήτη και ετοιμάζουν τον ερχομό του αντιχρίστου έχει ολοκληρωθεί. Μέσω των ελεγχώμενων ΜΜΕ , μέσω διαφημιστικών βίντεο κλίπ σατανιστικών συγκροτημάτων και ταινιών που ανεβάζουν στο διαδίκτυο κάνουν πλύση εγκεφάλου στην ανθρωπότητα ότι κάποια στιγμή θα δεχτούμε επίθεση εξωγήινων. Αυτό το μήνυμα θέλουν να περάσουν στο κόσμο. Ότι υπάρχουν εξωγήινοι.
Ναι θα δεχτούμε επίθεση!!! Αλλά όχι από εξωγήινους. Εξωγήινοι δεν υπάρχουν.
Θα δεχτούμε επίθεση από τις στρατιές δαιμόνων του Σατανά. Τους δαίμονες του αέρα, τους δαίμονες της γης, τους δαίμονες της θάλασσας(νερού), τους δαίμονες της φωτιάς, τα ερπετοειδή που ζουν πάνω και κάτω στη γη κτλ. Όλοι αυτοί υπηρετούν το Σατανά και θα ξεχυθούν στην ανθρωπότητα για να καταστρέψουν κάθε Ιερό και Όσιο και να ετοιμάσουν το βασίλειο του αντιχρίστου. Οι εβραίοι είναι επίσης υπηρέτες του Σατανά και περιμένουν να κατέβει στη γη ο γιος του ο αντίχριστος. Οι εντολές του Σατανά προς τους εβραίους ήταν να πάρουν τον έλεγχο σε όλο το πλανήτη και να υποχρεώσουν με το σύστημα της νέας τάξης πραγμάτων και να σφραγιστούν όλοι οι άνθρωποι με το τσιπάκι 666 του αντιχρίστου και να τον προσκυνήσουν.
Ήδη έχουν ξεκινήσει σε πολλές χώρες και σφραγίζουν τα παιδιά από τη στιγμή που θα γεννηθούν.

 Ο μέγας και κύριος στόχος τους είναι να καταστρέψουν την Ορθόδοξη Πίστη και τους Έλληνες. Θα αναρωτηθείτε γιατί γράφω για την Ορθοδοξία και τους Έλληνες. Θα σας αποδείξω ότι έχω δίκιο.
Α) Όταν οι Ελληνες πήγαν να συναντήσουν τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, Εκείνος είπε: «Eλήλυθεν η ώρα να δοξαστεί ο Υιος του Ανθρώπου».
Β) Οι μαθητές Του και Απόστολοι του Λόγου Του στο ευαγγέλιο απευθύνονται προς Θεσσαλονικείς, προς Κορινθίους κτλ .Δίδαξαν τον Λόγο Του Χριστού πρώτα στην Ελλάδα.
Γ) Η Αποκάλυψη του Ιωάννου έγινε σε Ελληνικό νησί, στην Ιερή Πάτμο .
Δ) Το κράτος της Πλατυτέρας των Ουρανών , της Υπεραγίας Θεοτόκου, το Άγιον Όρος είναι επίσης στην Ελλάδα. ΕΛΛΑΣ ΠΑΤΡΙΣ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ.
Πώς να μην μας μισεί ο Σατανάς όταν ξέρει πως οι Έλληνες είναι ο αγαπημένος λαός Του Θεού; Δυστυχώς κατάφεραν όμως οι εβραίοι σατανιστές και πήραν τον έλεγχο σε όλο το πλανήτη. Ελέγχουν τα πάντα. Οδηγούν τον πλανήτη στο παγκόσμιο ολοκάυτωμα. Στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με τον σκοπό όταν όλα θα καίγονται γύρω μας, όταν υπάρχει παντού θάνατος, φτώχεια, δυστυχία, όταν οι άνθρωποι θα φτάσουν στο σημείο να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον για ένα κομμάτι ψωμί ή για λίγο νερό, όταν όλοι είναι στην απόλυτη απόγνωση!
Τότε θα εμφανιστεί ο μεγάλος «ειρηνοποιός», ο παγκόσμιος «σωτήρας» , ο αντίχριστος!! Και θα κυβερνήσει τον πλανήτη. Θα κάνει θαύματα, θα πάψουν οι πόλεμοι και βέβαια θα υπάρχει άφθονο φαγητό και χρήματα για όσους τον πιστέψουν και σφραγιστούν με τον αριθμό του θηρίου , το 666. Εκείνοι που θα παραμείνουν ακλόνητοι στη Πίστη τους στο Θεό θα υποφέρουν γιατί δε θα σφραγιστούν και έτσι δε θα μπορούν να αγοράσουν φαγητό ούτε να εργαστούν, δεν θα είναι “νόμιμοι” και θα κυνηγηθούν από τον άνομο, τον αντίχριστο μέχρι να θανάτου.
Οι στρατιές των δαιμόνων του αντιχρίστου θα τους σκοτώνουν. Θα είναι αναγκασμένοι να ζουν κρυμμένοι στα βουνά σε σπηλιές και να μετακινούνται συνέχεια. Οι δαίμονες ήδη υπάρχουν στον κόσμο μας, ανάμεσα μας και καταλαμβάνουν σώματα ανθρώπων αλλά δεν είναι ορατοί ακόμα.
Αναγκάζουν τους ανθρώπους που έχουν καταλάβει τα σώματα τους να κάνουν φόνους, μοιχείες, παιδεραστίες, να αυτοκτονούν και έτσι κερδίζουν ψυχές για τον άρχοντά τους , τον Σατανά. Είναι πάρα πολλοί οι δαίμονες και ο κάθε ένας απ αυτούς έχει την αποστολή του.
Ο Παγκόσμιος στρατός που έχει ετοιμαστεί είναι από δαίμονες που έχουν καταλάβει σώματα ανθρώπων.
Επίσης δεν θα αναφέρω ονόματα (τουλάχιστον όχι ακόμη) για λόγους ασφαλείας , αλλά οι παγκοσμιοποιητές της νέας τάξης που είναι σε θέσεις κλειδιά και κυβερνούν τον πλανήτη είναι όλοι μολυσμένοι. Δηλαδή έχουν καταλυφθεί από δαίμονες και λειτουργούν πηθείνια υπο τις εντολές του Σατανά. 

Πολύ απλά θα το τονίσω πάλι εδώ, εξωγήινοι δεν υπάρχουν. Είναι ψέμα των σατανιστών. Δαίμονες υπάρχουν. Που δυστυχώς έχουν πάρει πολλούς ανθρωπους με το μέρος τους και κυρίως την νεολαία.
 Μέσα από τις ταινίες και τα βίντεο με συγκροτήματα που υμνούν το Σατανά, έχουν κερδίσει πάρα πολύ κόσμο από όλη την ανθρωπότητα.
 Υπάρχουν πολλοί σατανιστές που κάνουν μέχρι και ανθρωποθυσίες.
Τι κάνουμε γι αυτό; 

Να έχουμε Πίστη στο Θεό και δε θα χαθούμε. 
Ότι και να κάνουν δε θα κερδίσουν. Λίγος θα είναι ο χρόνος τους. Θα γκρεμιστούν μαζί με τον αρχηγό τους τον αντίχριστο μια για πάντα στην άβυσσο.
Εμείς οι Έλληνες τώρα υποφέρουμε, αλλά φτάνει στο τέλος της αυτή η δυστυχία. Κρατηθείτε Έλληνες. Εχετε Πίστη. Ο Θεός δε θα Αφήσει να χαθεί ο λαός Του.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ