Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Αφιερωμένο σε ορισμένα ανωνυμα και επωνυμα κωθώνια! (τι κωθώνια; Μα@α@ες με λοφίο)

«...Fuck your parliament and your constitution…»
O Λίντον Τζόνσον προς τον Ροταριανό «Έλληνα» πρέσβη στην Ουάσιγκτον «Αλέξανδρο» Μάτσα το 1965. «....Fuck your parliament and your constitution. America is an elephant. Cyprus is a flea. Greece is a flea. If these two fellows continue itching the elephant they may just get whacked by the elephant's trunk, whacked good», αμώ τη Βουλή σας και το Σύνταγμά σας" κλπ, κλπ, κλπ. Και ο ακόλουθος διάλογος του 1965 –Μάτσας: «Θα μεταφέρω τις απόψεις σας στον πρωθυπουργό. Όμως ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να εναντιωθεί στη βούληση του Κοινοβουλίου». -Τζόνσον: «Επιτρέψτε μου να σας πω ότι δίνουμε πάρα πολλά δολάρια στους Έλληνες, κύριε πρέσβη. Αν ο πρωθυπουργός σας αρχίσει να μου κάνει κήρυγμα για τη δημοκρατία, το Κοινοβούλιο και το Σύνταγμα, ίσως αυτός, το Κοινοβούλιο του και το Σύνταγμά του να μη διαρκέσουν για πολύ».
Και ο διάλογος του Φίλιπ Τσιγάντες με τον Μπόμπ Κένεντυ το καλοκαίρι του 1964 Μπόμπ Κένεντυ: « οι φάκελοι της CIA, του Πενταγώνου και του υπουργείου Εξωτερικών λένε ότι ο Παπανδρέου και οι άνθρωποι του -φαντάζομαι ότι σε αυτούς συ­μπεριλαμβάνεστε και εσείς- δεν είναι αξιόπιστοι». –« Τσιγάντες: «Τι σημαίνει ότι δεν είμαστε ‘αξιόπιστοι';». – Μπόμπ Κένεντυ: «Αξιόπιστοι σύμμαχοι, φαντάζομαι».
Ακολούθησε η η ΑποσταΣΙΑ, η Εθνοσωτήριος, και το πραξικόπημα στην Κύπρο.
ΥΓ1.Ρισπέκτ.
ΥΓ2. Με τους ψυχοπαθείς και μυαλοφυγόδικους θαυμαστές του Λάγκλει δεν θα ασχοληθώ ξανά. Τους συνιστώ ζουρλομανδύα. ΥΓ3. Η Πολιτική και η Ιστορία δεν είναι για τους βλάκες, των οποίων η αποστολή στην Γη είναι απλή. Μαμ, κακά και νάνι.
ΑΥΤΑ
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ