Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Οι απατεώνες, οι οποίοι γνώριζαν ότι τα χρήματα που "δάνειζαν" στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε ποτέ αυτή να τα αποπληρώσει, ήταν οι ίδιοι που ανάγκασαν τους Ευρωπαίους να τα πληρώσουν.

Απόσπασμα από ανοιχτή επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής από τον Παναγιώτη Τραϊανού.

.Η βιωσιμότητα ενός χρέους "αποτυπώνεται" πάντα στη δανειοληπτική ικανότητα εκείνου που χρωστάει. Αυτό είναι κάτι, το οποίο αποτυπώνεται σε μαθηματικούς αλγόριθμους, τους οποίους μαθαίνουν οι οικονομολόγοι από τον πρώτο κιόλας χρόνο των σπουδών τους. Όλοι γνωρίζουν πάνω-κάτω ποιο είναι το πιστοληπτικό όριο για κάθε "εισόδημα" και από αυτήν την κατάσταση δεν ξεφεύγουν ούτε τα κράτη. Όπως ένας τραπεζίτης γνωρίζει πως, αν δανείσει 1 εκατομμύριο ευρώ σε έναν εργάτη τού μισθού των 600 ευρώ δεν θα το πάρει ποτέ πίσω, έτσι γνώριζαν οι τοκογλύφοι ότι δεν θα μπορούσε η Ελλάδα με το ΑΕΠ της να ξεπληρώσει τα δάνεια που την "φόρτωναν". Γιατί έκαναν swaps οι τοκογλύφοι με το ελληνικό χρέος; ...Για να εμφανίσουν ψευδή εικόνα τής κατάστασης της ελληνικής οικονομίας.

Η ελληνική οικονομία είχε ήδη φτάσει στο "ταβάνι" της ...και αυτοί έκαναν swaps. Ποιοι ήταν αυτοί; Οι "τεμπέληδες" και "απατεώνες" Έλληνες;... ...Η Goldman Sachs και όλο το γερμανικό κύκλωμα. Ποιους ήθελαν να "μπερδέψουν" όλοι αυτοί; Τους εαυτούς τους; Αυτοί δεν ήταν που δάνειζαν στους Έλληνες πέρα από τα όρια; Αυτοί δεν ήταν που τους έβαζαν στη "ζώνη" του Ευρώ, χωρίς να έχουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές; Γιατί τα έκαναν αυτά; Για να "αυτοπαγιδευτούν"; Για να "φεσωθούν" από τους Έλληνες; ...Όχι βέβαια ...Το έκαναν, για να τους "φορτώσουν" το χρέος, έχοντας άλλα πράγματα στα μυαλά τους ...Έχοντας άλλες "λύσεις" για την αποπληρωμή αυτού του χρέους ..."Λύσεις" κρυφές και παράνομες.
Άρα, γνώριζε η γερμανική κυβέρνηση από την εποχή τού Σημίτη ότι το ελληνικό χρέος είχε ξεπεράσει προ πολλού τα όρια βιωσιμότητας. Το ίδιο καλά το γνώριζαν και οι "αδερφές" εταιρείες τής Goldman Sachs, που ήταν οι γνωστοί "οίκοι αξιολόγησης". "Συγκοινωνούντα" δοχεία είναι οι δανειστές με τους οίκους αξιολόγησης και την ΕΚΤ. Οι "οίκοι αξιολόγησης" γνώριζαν δηλαδή την απάτη του ελληνικού χρέους και συνέχιζαν επί μεγάλο χρονικό διάστημα να δίνουν τα 3 Α στην ελληνική οικονομία και άρα τη δυνατότητα στους απατεώνες να την "φορτώνουν" με ομολογιακά δάνεια πέρα από τα όρια ...Πέρα από τα όρια της βιωσιμότητας του χρέους.
Οι τοκογλύφοι δηλαδή της Νέας Υόρκης και η Γερμανική Κυβέρνηση - η οποία "έσπρωχνε" προμήθειες στην Ελλάδα - ήταν αυτοί, οι οποίοι γνώριζαν ότι τα χρέη είχαν ξεφύγει πέρα από τα όρια. Αυτό, το οποίο δεν γνώριζε σχεδόν κανένας Έλληνας, το γνώριζαν αυτοί, οι οποίοι το προκαλούσαν και στη συνέχεια θα παρίσταναν τα θύματα. Τι περίμεναν; ...Να φτάσει η κρίσιμη στιγμή, που θα "εκτελούσαν" την Ελλάδα. Τότε χρησιμοποίησαν δύο προδότες ...Τους δύο εκλεγμένους Πρωθυπουργούς πριν τη δοτή Συγκυβέρνηση των τραπεζιτών. Οι τοκογλύφοι και οι "μπρόκερ" τους, οι οποίοι παρίσταναν τους ευρωπαϊκούς θεσμικούς παράγοντες, έβαλαν τον Καραμανλή να πάρει 26 δις ευρώ δημοσίου χρήματος και να το δώσει "δώρο" στις τράπεζες. Αυτό ανέτρεψε την αναλογία μεταξύ ΑΕΠ και δημόσιου χρέους και άνοιξε τον δρόμο προς την καταστροφή. Στη συνέχεια "παρέδωσε" την εξουσία στον Παπανδρέου για τη "σφαγή". Ο Καραμανλής παρέδωσε χωρίς καμία αντίσταση την εξουσία σε έναν Σιωνιστή "ενεργούμενο" των τοκογλύφων. Με τον Παπανδρέου ολοκληρώθηκε ένα προμελετημένο έγκλημα εις βάρος ενός ολόκληρου λαού.
Από εκεί και πέρα όλα είναι θέμα έρευνας, την οποία μπορούν να την κάνουν όλοι. Δεν είναι παράξενο που μετά την "παράσταση"-Σαρκοζί στις Κάννες "εκθρονίστηκε" ο αμφισβητίας Μπερλουσκόνι και στη θέση του μπήκε ο Μόντι, ο οποίος ήταν υπάλληλος της Goldman Sachs; Πόσο τυχαίο είναι που στη θέση τού Τρισέ στην ΕΚΤ έβαλαν τον πρώην υποδιοικητή τής Goldman Sachs τον Μάριο Ντράγκι; Πόσο τυχαίο είναι που στην Πρωθυπουργία τής Ελλάδας έβαλαν τον Παπαδήμο, ο οποίος ήταν ο Διοικητής τής Τράπεζας της Ελλάδας την εποχή που γινόταν από την Goldman Sachs τα Swaps, τα οποία δήθεν "παραπλανούσαν" τη συμμορία και τους Ευρωπαίους; Είναι δυνατόν την εποχή που το ελληνικό χρέος γινόταν ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ από την Goldman Sachs να μην το γνώριζε ο Ντράγκι ή ο Μόντι, οι οποίοι εκείνη την εποχή ήταν στελέχη τής εταιρείας;
Πιθανότατα με υπογραφή Ντράγκι η Goldman Sachs να έσπασε το "φράγμα" τής βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους. O Γιούγκερ, ως Πρωθυπουργός τού μεγαλύτερου "πλυντηρίου" μαύρου χρήματος στην Ευρώπη, δεν γνώριζε για τα swaps με τα οποία οι "απατεώνες" Έλληνες ξεγελούσαν τους "ηθικούς" Γερμανούς; Ο Σρέντερ, όταν "βοηθούνταν" πολιτικά από ελληνικές παραγγελίες πανάκριβων γερμανικών εξοπλισμών, δεν γνώριζε ότι οι δικοί του Χριστοφοράκοι έκαναν με τους τοκογλύφους λογιστικές απάτες στην Ελλάδα; Ο Σημίτης - και αδερφός πράκτορα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών - "ξεγελούσε" την αγαπημένη του Γερμανία με ψευδή στοιχεία; Αυτοί ήταν οι "αθώοι" που, όταν το ελληνικό χρέος έπιασε "κόκκινο", πίεζαν τους Ευρωπαίους να δανείσουν στην Ελλάδα; ...Δεν ήξεραν ότι το χρέος της ήταν ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ; ...Δεν ήξεραν ότι πετούσαν στα "σκουπίδια" τα χρήματα εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών.
...Γνώριζαν ...Βεβαίως και γνώριζαν ...και μάλιστα από πρώτο "χέρι", εφόσον μερικοί απ' αυτούς ήταν οι ίδιοι στη διοίκηση της Goldman Sachs όταν "δάνειζαν" στην Ελλάδα - εν γνώση τους ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει ποτέ να τους πληρώσει τα ομόλογά τους—. Γιατί το έκαναν αυτό; ...Γιατί γνώριζαν ότι δεν κινδύνευαν να μείνουν απλήρωτοι από μια αδυναμία τού θύματός τους να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Σε αυτό το σημείο ήταν η απάτη τους. Δεν στόχευαν στην Ελλάδα. Η Ελλάδα ήταν το μέσον, για να βάλουν "χέρι" στις τσέπες των υπολοίπων Ευρωπαίων. Αυτές οι τσέπες ήταν ο στόχος τους και όχι η Ελλάδα. Πρόβλημα γι' αυτούς δεν υπήρχε. Θα τους "δούλευαν" τους Ευρωπαίους με τους τεράστιους μηχανισμούς προπαγάνδας που ελέγχουν. Ποτέ δεν υπολόγιζαν τους λαούς και το ίδιο θα έκαναν και αυτήν τη φορά ...Θα έδιναν μια παράσταση "τρόμου" για το Ευρώ και θα τους ανάγκαζαν - για το "καλό" τής Ευρώπης και του νομίσματός τους - να πληρώσουν οι ίδιοι τα ελληνικά χρέη ...Θα έβριζαν και θα συκοφαντούσαν την Ελλάδα για "ξεκάρφωμα" ...και θα έκαναν τη δουλειά τους.
Οι ίδιοι απατεώνες, οι οποίοι έκαναν όλα τα εγκλήματα εις βάρος τής Ελλάδας, θα κατηγορούσαν την Ελλάδα για απάτη ...Οι απατεώνες, οι οποίοι γνώριζαν ότι τα χρήματα που "δάνειζαν" στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε ποτέ αυτή να τα αποπληρώσει, ήταν οι ίδιοι που ανάγκασαν τους Ευρωπαίους να τα πληρώσουν. Με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή, συνδέεται η πρώτη παρανομία με τη δεύτερη ...Η πρώτη παρανομία, η οποία έχει σχέση με τη δημιουργία ενός ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ελληνικού χρέους με τη δεύτερη παρανομία, η οποία έχει σχέση με τον δόλιο εξαναγκασμό των Ευρωπαίων να πληρώσουν το χρέος αυτό.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ…………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ