Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΟΣ

250 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΣΕ 1 ΩΡΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! - Αίμα, δάκρυα και κρύος ιδρώτας στον πλανήτη... ΕΔΩ

 "Μαύρη Δευτέρα" για την παγκόσμια οικονομία - 35 δισ. $ χάθηκαν μόνο στο χρηματιστήριο της Αυστραλίας...ΕΔΩ

 Ο οικονομικός "Αρμαγεδώνας" ξεκίνησε - 100 δισ. ευρώ σε λίγες ώρες οι απώλειες των αγορών...ΕΔΩ


Μια φορά κι έναν καιρό...

...ήταν μια πεταλούδα, που τρομοκρατούσε τον πλανήτη.
Υπάρχουν μεγάλα κράτη, με χρέη πολλών τρισεκατομμυρίων ευρώ, όπως η Ιταλία ή η Γαλλία, τα οποία "νοθεύουν" τους ετήσιους προϋπολογισμούς τους και δεν ασχολείται κανένας μαζί τους. Όλοι αυτοί "κρύβουν" εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, για να βελτιώσουν τους "αριθμούς" τους και κανένας δεν ανησυχεί. Όλα όσα τους αφορούν γίνονται σε ένα φιλικό και συγκαταβατικό περιβάλλον. Μέχρι και ο Σόιμπλε είναι "χαλαρός" με τις "πατέντες" των Γάλλων ή των Ιταλών, οι οποίοι δεν σέβονται τις ευρωπαϊκές νόρμες. Όλοι αυτοί, όμως, είτε αντιμετωπίζουν "χαλαρά" τις παρασπονδίες των ισχυρών είτε αγνοούν επιδεικτικά τις ευρωπαϊκές υποδείξεις, ταυτίζονται μεταξύ τους σε ένα πράγμα: ...Ανησυχούν για την "πεταλούδα" ...Ανησυχούν για την Ελλάδα... 
..Ανησυχούν για την Ελλάδα τόσο οι "ηθικοί" Γερμανοί όσο και οι "ανυπάκουοι" Ιταλοί ...Ανησυχούν για τις ελληνικές "τρύπες" τού ενός ή των δύο δις ευρώ - οι οποίες κατά καιρούς εμφανίζονται μετά από διαφωνίες με την Τρόικα - αυτοί, των οποίων τα χρέη μετρώνται σε τρισεκατομμύρια. Θεωρούν - άγνωστο βάσει ποιας μαθηματικής "εξίσωσης" - ότι μπορούν αυτά τα αναλογικά απειροελάχιστα ποσά να καταστρέψουν" τη ζώνη του "ευρώ" και κατ’ επέκταση την παγκόσμια οικονομία ...Πανικοβάλλονται για τα 500 δις χρέους της Ελλάδας και όχι για τα δύο τρις χρέους της ευρωπαϊκής "ρεματιάς" με το όνομα Λουξεμβούργο... Ολόκληρη η Ευρώπη - με πρωτοπόρο τη Γερμανία - είναι βουτηγμένη στη διαφθορά και όλοι "δείχνουν" την Ελλάδα ...Παντού κυριαρχούν τα διπλά μέτρα και τα διπλά σταθμά ...Ό,τι ισχύει για όλους, δεν ισχύει για την Ελλάδα ...και το αντίστροφο... Μιλάμε για ψέματα άνευ προηγουμένου, που απευθύνονται στην άγνοια των λαών, οι οποίο πέφτουν θύματα εκβιασμού και απειλών. Η έξοδος από την ευρωζώνη όχι απλά δεν δίνεται ως επιλογή, αλλά - σύμφωνα με τη Συνθήκη της Νομισματικής Ένωσης - απαγορεύεται ρητώς. Πραγματικός πόλεμος εναντίον των μελών της Ευρωζώνης είναι η απόπειρα του οποιουδήποτε να την εγκαταλείψει.Μόνον η Ελλάδα απειλείται με απευθείας "αποβολή" ...και όταν δεν απειλείται από τέτοια εσκεμμένη ενέργεια των "συνεταίρων" της, απειλείται από ένα "ατύχημα"...Με τις ηλιθιότητες των τοκογλύφων και των Βρυξελών στο τέλος η ελληνική "πεταλούδα" θα πετάξει ...και θα επιβεβαιωθεί η θεωρία τού χάους ..
Όλο το άρθρο ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. ...ayta ta xartonomismata den xathhkan,alla kapoia skatopana ta soyfrosan,kai poia einai ayta ta tipotenia skoylikia...????...eeee...oeo!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ