Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

-Ο Διευθυντής του ΔΝΤ αδειάζει την Λαγκάρτ λίγες ώρες πριν τις συνομιλίες “Δεν φταίει η Ελλάδα” (ηχητικό)


Paulo Nogueira Batista, IMF executive director

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

Μπατίστα (Paulo Nogueira Batista, IMF executive director) λίγες ώρες πριν την συνέχιση των συνομιλιών σε συνέντευξη του στο Russia Today του άδειασε την Κριστίν Λαγκάρντ λέγοντας ότι “Δεν φταίει η Ελλάδα αλλά το πρόγραμμα του Ταμείου”

προσθέτοντας “ότι πιστεύει πως τα προγράμματα του ΔΝΤ για την Ελλάδα και την Ουκρανία ήταν μια «αποτυχία».

“Και υπάρχουν περιπτώσεις που είναι πολύ δύσκολα για το Ταμεία, ή οι αποτυχίες. Πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι μία από αυτές. Ίσως η Ουκρανία είναι επίσης η επόμενη. Η Ουκρανία είχε στο πρόσφατο παρελθόν όσο τρεια αποτυχημένα προγράμματα – το 2008, το 2010 και το 2014 και τώρα εκτελεί ένα τέταρτο πρόγραμμα με το ΔΝΤ “.

“Οι Έλληνες υποφέρουν πολύ από τις άστοχες αποφάσεις που λήφθηκαν, όχι μόνο από το ΔΝΤ, αλλά και από τις προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις, από τις ευρωπαϊκές αρχές, η οποίες οδήγησαν την Ελλάδα στο σοβαρο σημερινό αδιέξοδο” είπε.

Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ