Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Το πραγματικό δίλημμα του δημοψηφίσματος είναι: «Πατριώτης ή προδότης».


Υποδούλωση
Εδώ που φτάσαμε πρέπει να πούμε την αλήθεια. Το πραγματικό δίλημμα του δημοψηφίσματος είναι: «Πατριώτης ή προδότης».
Κάθε πολίτης πρέπει να αναλογιστεί το βάρος των ευθυνών του. Να πάρει ο καθένας ξεκάθαρη θέση χωρίς μετέωρες αοριστολογίες και μεσοβέζικες λύσεις.
Ποιος θα τολμήσει δηλαδή να πει ΝΑΙ σε ένα μέλλον που σημαίνει μισθούς 300 ευρώ, ατέλειωτα χαράτσια και φορολαίλαπες, αβάσταχτη ακρίβεια και κλειστά μαγαζιά, χωρίς καμμία μάλιστα προοπτική κουρέματος και άρα οικονομικής ανάκαμψης; Ποιος θα τολμήσει να παραδώσει βουνα, λιμάνια, παραλίες, περιουσίες...στο όνομα σφραγισμένων χαρτιών χωρίς αντίκρισμα που λέγονται ευρώ;...Νομιμοποιούν χαρτί,...ναι και ανακυκλωμένο χαρτί μάλιστα, σφραγιζοντας το με υπογραφές ΕΚΤ, του δίνουν αξία, στο τοκίζουν και αφού δεν μπορείς να το ξεπληρώσεις σου παίρνουν ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ δηλαδή πραγματική περιουσία!!! 
 Δηλαδή παίρνουμε σφραγισμένη "λαδόκολλα" και δίνουμε βουνά και πεδιάδες...δεν υπάρχει κανένα αντίκρυσμα των ευρώ που τυπώνουν είναι αέρας κοπανιστός, το καταλαβαίνεις;
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ