Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Κανείς δεν βγήκε να μιλήσει ανοικτά για τις σκοτεινές δυνάμεις που ανατρέπουν «ΝΟΜΙΜΑ» εκλεγμένες κυβερνήσεις για να προωθήσουν τα μεγάλα ξένα συμφέροντα...καί ἡ αἰτία τοῦ δημοψηφίσματος!!!


Ο Κούλογλου αποκάλυψε την αιτία του Δημοψηφίσματος.
 Οι Ευρωπαίοι ήθελαν να ανατρέψουν τον Τσίπρα για να σχηματίσουν μία κυβέρνηση εθνικής «σωτηρίας» των προθύμων…
Και για να μην βρεθούμε με Πρωθυπουργό τον Στουρνάρα πρακτικά κάνει το Δημοψήφισμα ώστε αν τολμήσουν να τον ανατρέψουν, ο λαός να εξεγερθεί έχοντας μόλις δώσει την στήριξή του ψηφίζοντας ΟΧΙ.
Ο Τσίπρας γνωρίζοντας πώς ανέτρεψαν τον Παπανδρέου και τον Μπερλουσκόνι σκέφθηκε το δημοψήφισμα για να διατηρήσει την εξουσία.
Η υπόθεση βέβαια θα έχει τεράστιο κόστος και φυσικά δεν εξασφαλίζεται τίποτα με την παραμονή του στην εξουσία, όταν απέναντί μας βρίσκονται αδίστακτοι δολοφόνοι που ευθύνονται για γενοκτονίες ολόκληρες.

Κανείς βέβαια δεν βγήκε να μιλήσει ανοικτά για τις σκοτεινές δυνάμεις που ανατρέπουν «ΝΟΜΙΜΑ» εκλεγμένες κυβερνήσεις για να προωθήσουν τα μεγάλα ξένα συμφέροντα.
Κανείς δεν μας αποκάλυψε πως βρεθήκαμε με τον ΜΗ εκλεγμένο Παπαδήμο πρωθυπουργό.*
Κανείς δεν στοχοποίησε τους πραγματικούς ενόχους, τους επικυριάρχους που μπορούν τόσο εύκολα να ανατρέψουν μία κυβέρνηση.
συνέχεια ΕΔΩ
 * άς  ρωτήσουν  τόν ύποπτο  Καρατζαφέρη  ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ