Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ο ALEXIS TEXAS KAI O ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣ Να γιατί δεν συνέλαβαν χθες τον πραξικοπηματία Στουρνάρα και τη Χούντα των Τραπεζιτών ...

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον αμερικανόπαιδα ALEXIS TEXAS και τον «ενθάρρυνε» να συνεχίσει να εργάζονται για την επίλυση της κρίσης χρέους, εν όψει του δημοψηφίσματος και του τόνισε ότι η Αθήνα πρέπει πρώτα να δεσμευτεί για «μεταρρυθμίσεις» και μετά όλες οι πλευρές να συζητήσουν για μια πιθανή ελάφρυνση του χρέους. Ο Αμερικανός υπουργός, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του ALEXIS TEXAS να αποδεχθεί το πραξικόπημα του Σουρνάρα για κλείσιμο των τραπεζών και έλεγχο κεφαλαίων. «Το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών ζήτησε από την Ελλάδα να συνεργαστεί στενά με τους διεθνείς εταίρους της σχετικά με τον προγραμματισμό μιας τραπεζικής αργίας και ελέγχων κεφαλαίων, όπως απαιτείται», ανέφερε η ανακοίνωση του Τζακ Λιου, που ξεφτίλισε τον αριστερό αμερικανόπαιδα. Εκείνοι τον διόρισαν , εκείνοι του έδωσαν την εντολή και σε εκείνους υπάκουσε. Game is over. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλης, υιοθετώντας το μότο της Δωροθέας , «όπου υπάρχει βούληση, υπάρχει τρόπος», έγραψε, ότι η έκτακτη (συμβουλευτική) Σύνοδος Κορυφής μπορεί να οδηγήσει σε έντιμο συμβιβασμό. Να που οι πρωθυπουργοί από "σύμβουλοι" του Βάιντμαν θα μαγκέψουν ξαφνικά.
 Εν τω μεταξύ, οι «αγορές» περιμένουν τις  πειστικές «πολιτικές αποφάσεις».
Η πτώση είναι ακόμα σχετικά μικρή και «διερευνητική». Το απόγευμα θα δείξει με το άνοιγμα της Νέας Υόρκης, αλλά μετά την 1η Ιουλίου θα πάει για πολύ πάνω ή για πολύ κάτω. Προς το παρόν, ο γερμανικός DAX καταγράφει πτώση 4,26% και ο γαλλικός CAC 40 κινείται πτωτικά κατά 4,17%. Περιμένουν το plan B, αν και ορισμένοι, έχουν ήδη προεξοφλήσει τα αποτελέσματα, και πούλησαν. Στις ασιατικές αγορές, ο Nikkei έκλεισε με -2,9%, και το Χονγκ Κόνγκ με -2,61, ενώ υπό πίεση βρίσκονται και τα συμβόλαια των εμπορευμάτων, στον απόηχο της πτώσης του ευρώ, ενώ οι αποδόσεις των ομολόγων των «συναδέλφων φτωχών», (πορτογαλικά, ιταλικά και ισπανικά) ανέβαιναν λίγο. (κατά 30-35 μονάδες βάσης).
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ