Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !!!... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ 1930... ΚΑΙ ΟΙ online ΑΓΟΡΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1961; ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. !!!.


Το πρώτο μέρος του 15λέπτου «Challenge of Change», που κυκλοφόρησε το 1961 από την Bell Systems (σήμερα ΑΤ&Τ), παρουσιάζει το πόσο εξελιχθήκαμε τεχνολογικά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Στη συνέχεια, το βίντεο παρουσιάζει το παρόν και το μέλλον και προβλέπει κάτι που οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε κάθε μέρα πλέον: τις online αγορές.

Πολύ πριν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές βρεθούν σε κάθε σπίτι, αυτό το βίντεο παρουσιάζει τα τηλέφωνα ως βάση για την πρόσβαση σε πληροφορίες και προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Κάτι, που ονομάζεται card dialer, λειτουργεί όπως μια σύγχρονη ταχεία κλήση.
Ο προσωπικός αριθμός είναι το πρελούδιο για τον βομβητή και το σύγχρονο κινητό τηλέφωνο. Τέλος, το data-phone είναι ουσιαστικά το μόντεμ ενός υπολογιστή.
 .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ