Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ… Στήν Ελλάδα κατεβαίνουν στίς πλατείες γιά νά "Μείνουμε Ευρώπη"


italia_sygentrosi_kata_omofilofiliasΣτην Ελλάδα, στο όνομα της προόδου και του ρατσισμού, μας πασάρουν την οποιαδήποτε ανωμαλία, που δυστυχώς ο πολύς κόσμος τη δέχεται αδιαμαρτύρητα… Γιατί έτσι λέει το σύστημα.
 Η οικογένεια στην πυρά, οι γάμοι των γκέι είναι απόλυτα φυσιολογικοί… Τρομάρα μας…
Στη γειτονική Ιταλία πάντως διαμαρτύρονται, σε αντίθεση με εμάς εδώ που κάνουμε τεμενάδες σε κάθε λογής παρά φύσει ανωμαλία… Με Τεράστια διαδήλωση στη Ρώμη, ο κόσμος λέει όχι στη θεωρία των δύο φύλων και τους γάμους ομοφυλοφίλων. Εκατοντάδες χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία San Giovanni της Ρώμης για να διαμαρτυρηθούν κατά της διδασκαλίας της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία και να υποστηρίξουν την παραδοσιακή οικογένεια.
Τα ακούς Κουράκη μας;
Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ