Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΟΝΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

 Νά πώς παρουσιάζουν τό πλάνο τους οί νεοεποχίτες.Πώς θά είναι ή νέα ανθρωπότητα. Πώς θά είναι ή νέα κοινωνία. Ήδη όσοι έχουν ανησυχία καί "μάτια" βλέπουν τίς μεγάλες αλλαγές πού ετοιμάζονται πυρετωδώς. Παίρνουν τά μηνύματα.  Πάρτε καί μιά γεύση αυτών πού έρχονται.
Η 6η μητρική φυλή πού θά κάνει τήν εμφάνισή της στόν πλανήτη.

Η 6η φυλή γεννιέται ήδη ανάμεσά σας, σταδιακά η επερχόμενη φυλή θα κατακλύσει τον πλανήτη...Η  κάθε επερχόμενη φυλή αντιμετωπίστηκε ως απειλή ή τουλάχιστον με καχυποψία και έλλειψη εμπιστοσύνης.Έως τώρα τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τη θυμική φύση. Ολόκληρος ο πολιτισμός, οι τέχνες, οι δραστηριότητες σχετίζονται με το συναίσθημα. Υπάρχει στη συνείδηση των περισσοτέρων ανθρώπων μια σαφής «προτίμηση» στο συναίσθημα έναντι της Λογικής , όπως συχνά εκφράζεται, «μια προτίμηση στο τι λέει η καρδιά σε αντίθεση με το τι λέει το μυαλό».
Η 6η φυλή θα έχει προβλήματα γιατί σέ αυτήν θα κορυφωθεί ο μεγάλος πόλεμος. Οι φυλές 4 και 5 πολέμησαν ιδιαίτερα με το αστρικό πεδίο, η 6η φυλή θα πολεμήσει με το νοητικό.Ο πόλεμος ήταν με το συναίσθημα, τώρα θα είναι με τη Νόηση και η μεγάλη πρόκληση θα είναι η τιθάσευσή της και η συνένωσή της σε ένα ομοιογενές σύνολο με τη θυμική φύση που ακόμη δεν έχει κατακτηθεί.

{ σ. Φ-Ε: σκοπός ή εξαφάνιση τών συναισθημάτων καί  η ώθηση στήν στεγνή λογική}  
Λίγο πριν το άνοιγμα της μεγαλύτερης θύρας προς την 6η φυλή, θα υπάρξουν πλανητικά, ηλιακά και κοσμικά φαινόμενα. Ο πλανήτης θα «σειστεί» για να υποδεχτεί τις νέες ενσαρκώσεις, ο Ήλιος θα σκοτεινιάσει για λίγο αλλά θα λάμψει ξανά και ο Κοσμικός Λόγος θα εκπέμψει ένα ακόμη ισχυρό κύμα που πιθανώς να αντιληφθείτε ως ακτινοβολία. Οι άνθρωποι της φυλής αυτής, λοιπόν, θα είναι λιγότερο σωματώδεις από ότι είναι τώρα και προς τα τέλη της, εξαιτίας αλλαγών στον Πλανητικό και Ηλιακό Λόγο, θα είναι ακόμη περισσότερο λεπτοφυείς, διατηρώντας ωστόσο την πυκνή φυσική τους όψη. Πιθανώς να είναι σχετικά ψηλότεροι αλλά τα άκρα τους θα είναι αδύναμα, με λίγο μεγαλύτερα κρανία αλλά θα μοιάζουν σημαντικά με ανθρώπους αυτής εδώ της φυλής.Σταδιακά τα σκούρα χρώματα θα εκλείψουν από τη φύση. 
{σ. Φ-Ε: ενοειται δέν θά υπάρχουν φυλές}  
Η φυλή αργά θα καταστεί ανδρόγυνη. 
{ σ. Φ-Ε: Νάτα - νάτα...αποκαλύφθηκαν γιατί προωθούν έντονα τούς ανώμαλους}
 Η φυλή και κάθε άτομο ξεχωριστά θα τείνουν  στο επίπεδο του Θείου Ερμαφρόδιτου.
Η 6η φυλή θα προέλθει διάσπαρτα από όλους τους λαούς, όλα τα έθνη και όλα τα τμήματα γης που τώρα υπάρχουν.
Εξαιτίας ζητημάτων από τον ουρανό, σταδιακά οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις ανθρώπων θα ανιχνεύονται σε περιοχές πάνω και κάτω του ισημερινού και λίγο πιο κοντά προς τους πόλους. Για τα σημερινά δεδομένα, οι πόλεις του τότε θα είναι τεράστιες και συγκριτικά λίγοι μόνο άνθρωποι θα μένουν αποκομμένοι από τα γιγάντια αυτά συγκροτήματα.  

{σ.Φ-Ε: Όλοι θά ζούν σέ πόλεις "περιστερώνες" ελεγχόμενες }
   Περισσότερα από τα 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού θα κατοικούν στις τεράστιες εκείνες πόλεις με τα τιτάνια οικοδομήματα και η αστυφιλία θα είναι ο γενικός κανόνας.
Η επιβολή της παγκοσμιότητας δεν θα τύχει θετικής ανταπόκρισης από τα απομεινάρια της τωρινής φυλής.

{σ. Φ-Ε: καταλάβατε γιά ποίους μιλάει..} Θα την αντιμετωπίσουν ως απειλή και κίνδυνο και θα κατηγορήσουν τους εφαρμοστές της.Αλλά καθώς η νοητικότητα θα αυξάνεται θα αποκαλυφθούν οι σκοποί τους από τους ομοίους τους και σύντομα θα καταρριφθούν οι θέσεις και τα επιχειρήματά τους.
Ο κόσμος, σαφώς «εξυπνότερος» από ότι είναι τώρα, θα τους πολεμήσει και θα τους ανατρέψει γιατί το αίτημα για παγκόσμια αδερφοποίηση θα είναι καθολικό και ουσιαστικό.

{σ. Φ-Ε: εξολόθρευση όσων δέν δεχθούν τό χάραγμα }
Θα ανατραπούν οι αντιλήψεις περί ωραίου και αληθινού.  { σ. Φ-Ε: βέβαια, τά τερατουργήματα θά είναι "θεϊκά" όπως αυτά πού βλέπουμε σήμερα νά προωθούν οί περιούσιοι}
 ...Στην επόμενη φυλή, θα υπάρξει ένας φοβερός πόλεμος...Θα πολεμήσει με το «νοητικό κακό»

 {σ.Φ-Ε: ποιό  κακό  εννοούν;}
{σ. Φ-Ε: Καί η αποκάλυψή τους στό τέλος. Νά ποιός είναι ο ερχόμενος...Ο ΚΡΟΝΟΣ. Αυτός πού  θά επιβληθεί πάνω στούς Δία,  Ποσειδώνα και Ουρανό. }
... Τότε ο Κρόνος θα εκφραστεί διαμέσου του Αιγόκερω και η τετράδα θα καταστεί μονάδα αστρολογικά και αστρονομικά. Δίας, Κρόνος, Ποσειδώνας και Ουρανός θα αναλάβουν θεληματική αγαπητική δράση.

{στοιχεία ΑΠΟ}
Φ-Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ