Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

"Στην Σύνοδο των ΒRICS η απόφαση για να γίνουμε μέλος της Αναπτυξιακής Τράπεζας"

K.Ήσυχος: "Στην Σύνοδο των ΒRICS η απόφαση για να γίνουμε μέλος της Αναπτυξιακής Τράπεζας"
"H Eλλάδα είναι ανοιχτή στην πιθανότητα να γίνει μέλος της Αναπτυξιακής Τράπεζας των BRICS", δήλωσε σήμερα στο ρωσικό Sputnik ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος.
Τον Μάϊο, η Ρωσία προσκάλεσε την Ελλάδα να γίνει μέλος της NDB με τις συζητήσεις να αναμένονται να λάβουν χώρα στις July 9-10 στη Σύνοδο των BRICS στην ρωσική πόλη Ufa.
"Μας προσκάλεαν να γίνουμε μέλος και είμαστε ακόμα ανοιχτοί σε αυτό το ενδεχόμενο" είπε ο ΑΝΥΕΘΑ.
Το ερώτημα στο οποίο οι Έλληνες θα κληθούν να απαντήσουν στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου δεν έχει σχέση με πιθανή έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη ή την ΕΕ, αλλά με το τελεσίγραφο των ευρωπαίων εταίρων, δηλώνει σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Κώστας Ήσυχος. 
Απαντώντας στο ερώτημα για το αν το ελληνικό δημοψήφισμα αφορά στο λεγόμενο Grexit o κ. Ήσυχος απάντησε: «Όχι, θα έλεγα όχι. Το θέμα της εξόδου είναι ένα άλλο πολιτικό ερώτημα «μεγάλου μεγέθους» με τις θετικές και αρνητικές του πλευρές, τα πάνω και τα κάτω του θα μπορούσαμε να πούμε, αλλά αυτό το δημοψήφισμα αφορά στο τελεσίγραφο που μας παρουσίασαν οι δανειστές».
Η Ελλάδα συνεχίζει τις συνομιλίες με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για την επίλυση προβλήματος του χρέους της χώρας, σε αντάλλαγμα τα μέτρα λιτότητας, με τη μορφή των οικονομικών και κοινωνικών μεταρρυθμίσεων. Η τρέχουσα συμφωνία διάσωσης λήγει την Τρίτη
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ