Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Ἡ πείνα τῆς Κατοχῆς ἐπεβλήθη ἀπὸ τοὺς Ἄγγλους!!!

Ἡ πείνα τῆς Κατοχῆς ἐπεβλήθη ἀπὸ τοὺς Ἄγγλους!!!1Αξίζει να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο σχετικά με τον Λιμό στην Κατοχή, που προκάλεσαν οι …«σύμμαχοί» μας, με τον θαλάσσιο αποκλεισμό της Ελλάδας.

Εκτός από τον αποκλεισμό οι …«σύμμαχοί» μας γέμισαν την Ελλάδα με πλαστά νομίσματα, αφαιρώντας τις περιουσίες και τον χρυσό των πολιτών.
Σίγμα

 ...Στους δρόμους της Αθήνας οι άνθρωποι πεθαίνουν κατά χιλιάδες από εξάντληση. Όλα αποτελούν συνέπεια τού βάναυσου βρετανικού αποκλεισμού και μάλιστα εναντίον ενός λαού, που επιπόλαια θέλησε να βγάλει για λογαριασμό των Άγγλων τα κάστανα από την φωτιά. Αυτό είναι το ευχαριστώ τού Λονδίνου». (Γιόζεφ Γκαίμπελς, Ημερολόγιο 30-1-1942).
...
Και ενώ οι Γερμανοί και οι  Ιταλοί δείχνουν σε κάθε ευκαιρία την διάθεσή τους να συνεργασθούν με διεθνείς οργανώσεις και με κυβερνήσεις ουδετέρων χωρών, προκειμένου να οργανωθούν αποστολές βοηθείας προς την Ελλάδα (μάλιστα οι Γερμανοί διοργανώνουν κατ’ ιδίαν και αποστολές «τραίνων συσσιτίων» απ’ ευθείας από την Γερμανία), οι αμήχανοι Βρετανοί ροκανίζουν τον χρόνο προβάλλοντας συνεχώς διάφορα γραφειοκρατικά προσκόμματα. 

...ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ