Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Από 1-1-2016 υποχρεωτικό το "πλαστικό χρήμα" ...Φυσικά...οι καταναλωτές με περίσσεια "χαρά" θα το δεχθούν καθώς έχουν υποστεί απίστευτη "λοβοτομή"-πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ που από το πρωί μέχρι το βράδυ διαφημίζουν τι ωραία που θα είναι η ζωή μας με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και χωρίς μετρητά στην τσέπη.

Όπως έλεγε ο Πατροκοσμας «Θα 'ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν»
Η  κυβέρνηση με περίσσεια επίσης πονηριά υποχρεώνει τους Έλληνες πολίτες να αποκαλύψουν την ιδιωτική τους ζωή με βάση την οποία θα φορολογούνται, θα δικαιούνται κάποιο αφορολόγητο, αλλά και θα εκβιάζονται αφού όλων οι "προτιμήσεις" θεμιτές-αθέμιτες θα είναι στην διάθεση των Αρχών.
...Εάν το χρήμα γίνει ηλεκτρονικό, όλα τα δεδομένα,ο τρόπος ζωής μας θα αρχειοθετείται αυτόματα από τις Αρχές.
Φερ'ειπείν, πόσο πίνει κανείς τα βράδια, πόσους καφέδες πίνει την ημέρα, πόσα προφυλακτικά αγοράζει άρα πόση σεξουαλική δραστηριότητα έχει, αν κάνει πολεμικές τέχνες (άρα αν είναι επικίνδυνος για το Σύστημα που θέλει παιδιά του καναπέ) θα είναι πλέον γνωστά σε όλους,όπως και στις ασφαλιστικές εταιρείες.
...Θα γνωρίζουν όλων τις "προτιμήσεις". Αυτό σημαίνει, ότι ανά πάσα στιγμή ΟΛΟΙ θα είναι εκβιάσιμοι.
...Θα γίνουν όλοι άμεσα εκβιάσιμοι στα μάτια του κάθε τυχαίου υπαλλήλου του ΥΠΟΙΚ ή των τραπεζών ή και της ίδιας της εκάστοτε κυβέρνησης που απλά ενοχλείται από την εναντίον της (νόμιμη) δράση από κάποιους πολίτες
...To παγκόσμιο οικονομικό κατεστημένο προχωρά στην τελική του επίθεση κατά της ανθρώπινης ελευθερίας με πρόσχημα την φοροδιαφυγή και την παράνομη δραστηριότητα:
Την κατάργηση των μετρητών και το δικαίωμα του πολίτη να αγοράζει ανώνυμα χωρίς να καταγράφεται και να δημιουργείται αυτόματα το αγοραστικό και άρα το ψυχολογικό του προφίλ με βάση το οποίο,το Σύστημα θα ξέρει εάν αποτελεί κάποιου είδους απειλή γι' αυτό.
...Ας πάμε στα ιατρικά δεδομένα: Σωστά αντιδρούν οι γιατροί. Πρέπει να γνωρίζει όλος ο πλανήτης τα ιατρικά μας προβλήματα; Εάν κάποιος πάει ψυχολόγο, πρέπει να το μάθει ο εργοδότης του; Γιατί θα το μάθει.
...Ας πάμε και στην θρησκευτική άποψη του θέματος.
κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666."

όλο ό άρθρο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ