Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΠΕΣΤΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.....


3 σχόλια:

  1. Απλά κα Βλάχου αναρωτιέμαι μερικές φορές μήπως είναι η Αγγλίτσα από πίσω, η οποία από καιρό είχε αποφασίσει: ''κορόϊδα Ελληνες, πάρτε και εναν Καμμενο (Φάρατζ)και εναν Κασιδιαρη (Λεπεν)να εχετε να εκτονώνεστε μεσα στης βουλης τα εδρανα''...
    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό Κασιδιάρης ακούγεται αληθινός...έτσι θέλω νά πιστεύω...καί μόνο πού τούς κάνει νά θυμώνουν όλοι εκεί μέσα , τό ευχαριστιέμαι. Μήν νομίζεις πώς περιμένω νά μάς ...χά!χά!χά! σώσει....ό καθένας άς σώσει τόν εαυτό του μόνος του, γιατί απέναντι στόν Θεό μόνοι μας θά απολογηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι πως τον πρωτογνώρισα όταν επισκέφθηκε τα γραφεία στην υπηρεσία που εργάζομαι και την στιγμή που πλησίαζε να μου δώσει το χέρι του προς χαιρετισμό, ακτινοβολούσε κάτι τελείως ανεπιτήδευτο, φωτεινό, μια λάμψη ελληνόπουλου πατριώτη, γι αυτό κι αυθόρμητα, δίνοντας το χέρι μου, αναφώνησα, αντίθετα με τα ''κύριε Κασιδιάρη'' των άλλων συναδέλφων, ''Ηλία μου! Καλή επιτυχία!''. Ήταν από τις λίγες φορές, τα τελευταία χρόνια, που στιγμές σαν αυτήν με έκαναν να νιώσω ότι ''υπάρχει ελπίδα!''.
    Κ-Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ