Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Κίσσινγκερ: «Η δουλειά του Ομπάμα είναι η επιβολή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης»

Δεν είναι καινούρια η δήλωση της πολιτικής αλεπούς που λέγεται Κίσσινκγερ, αλλά καλό είναι να τις φρεσκάρουμε που και που. 
Πίσω στο 2009, κατά την πρώτη εκλογή του Ομπάμα ακόμα δεν είχαν γίνει όλα τα ισοπεδωτικά για τον πλανήτη γεγονότα που ακολούθησαν μέσα στην πενταετία. Η επιβολή της Ατζέντας 21 προχωράει -το σχέδιο του ΟΗΕ για την εδραίωση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Ο κόσμος σήμερα σε αναταραχή και ανακατανομή, ο Ομπάμα δείχνει να χάνει έδαφος τελευταία, αλλά για έναν περίεργο λόγο, όχι η πορεία της επιβολής της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Πολύ απλά, γιατί δεν είναι ο μόνος που 'εργάζεται' γι' αυτό. Θα υπάρξουν κι άλλα κέντρα της εκτός των ΗΠΑ, η Γερμανία ως εκπρόσωπος της Ε.Ε., η Ρωσία προσπαθώντας να ξαναμαζέψει τις πρώην χώρες της Σ.Ε., η Κίνα ως εκπρόσωπος της Ασίας και κάποια από τον Αραβικό κόσμο, πιθανά το Ιράν ή η ακόμα και η Τουρκία, αλλά με άλλη διακυβέρνηση. Κεντρικός μοχλός όλων αυτών, το Ισραήλ.

www.allnewz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ