Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΕΙ….. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ…ΣΧΕΔΙΑ

Αγιά Σοφιά- μαρμαρωμένος Βασιλιάς
Γράφει ο Ιωάννης  Λαμπρόπουλος
                                                                        ΠΡΟΛΟΓΟΣ
                        ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ  αδελφοί.
      Εύχομαι ο Αναστημένος Χριστός να οδηγεί την καρδιά μας,  να φωτίζει το πνεύμα μας,  να ενισχύει την πίστη μας, και να προστατεύει την Ελλάδα,  όπως την προστατεύει μέχρι σήμερα.
            Βρισκόμαστε στην αρχή αυτών των μεγάλων “γεωπολιτικών” (έτσι τις ονομάζουν) εξελίξεων. Όπως και να τις ονομάζουν όμως, εμείς  οι Ορθόδοξοι Έλληνες γνωρίζουμε πως όλα αυτά,  γίνονται με σκοπό να συρρικνώσουν και να αφανίσουν την Ορθοδοξία, για να επιβληθεί στον κόσμο χωρίς αντίσταση,  η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
            Όλα αυτά όμως,( για να μας προετοιμάσουν),  μας έχουν γίνει γνωστά από αιώνων μέσα από τις προφητείες των αγίων.  Πρέπει όμως να γνωρίζουμε πως ακόμα και  στην δεκαετία του 60 και του 70 αν μιλούσες για τον αντίχριστο ή για το 666 ή για γεγονότα της Αποκαλύψεως, θα ήσουν ένας γραφικός που δεν θα σου έδινε κανείς σημασία.  Αυτό όμως είναι εν μέρη λογικό.
            Από την στιγμή που δίδεται μία προφητεία , μέχρι την στιγμή που πραγματοποιείται,   μεσολαβεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτός ο χρόνος είναι σαν μία πυκνή ομίχλη που καλύπτει την προφητεία και κάνει την ερμηνεία  και την εξήγησή της να μοιάζει με γρίφο. Ότι και να λές λοιπόν ευρισκόμενος  μέσα στην “πυκνή ομίχλη”, είναι φυσικό να περνάει απαρατήρητο.  Όσο όμως πλησιάζουμε προς την πραγματοποίηση της προφητείας, η ομίχλη διαλύεται  και μπορούμε να διακρίνουμε σε κάποια απόσταση. Όταν δε φθάσουμε πολύ κοντά χρονικά, τότε μπορούμε να διακρίνουμε πολύ καθαρά, τα προφητευμένα  γεγονότα, ακόμα και πριν αυτά γίνουν.
            Σε αυτό το  χρονικό σημείο βρισκόμαστε σήμερα,  που μας επιτρέπει να διακρίνουμε στό άμεσο και κοντινό μέλλον,  τα προφητευμένα  γεγονότα. Βλέπουμε δηλαδή γύρω μας,  να “ωριμάζουν” οι συνθήκες του “μεγάλου γενικού πολέμου”, που θα οδηγήσει αναπόφευκτα  τα γεγονότα στην ΜΑΧΗ της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ, για τον έλεγχο των “στενών” και όσο θα προχωρούν τα γεγονότα,  τόσο πιο ορατό θα γίνεται το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ