Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΚυριακή 18 Μαΐου 2014

Ηθικός νικητής των εκλογών ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Μοναδικός εκφραστής της Εθνικής Παράταξης - Τεράστιο ποσοστό στον Δήμο της Αθήνας!

Τεκτονικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας φέρνουν τα αποτελέσματα των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών στην Ελλάδα, όπως αυτά καταγράφονται πλέον επίσημα. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η πολιτική της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ καταγράφει σημαντική ήττα που δεν διασώζεται ούτε από το "μπέρδεμα" των υποψηφίων η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή στις Ευρωεκλογές.
Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά μετά το 1974 η ΝΔ δεν έχει υποψήφιο στον δήμο της Αθήνας στον β'γύρo. O υποψήφιος του Λαϊκού Συνδέσμου κινείται ακριβώς στα ποσοστά που τον έδινε το defencenet.gr, αλλά ακόμα και αν δεν περάσει στον β' γύρο: οι πολίτες στον δήμο της Αθήνας δίνουν ένα τεράστιο ποσοστό στον Η.Κασιδιάρη. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προηγείται μέχρι στιγμής, αλλά ο «ηθικός» νικητής και ο μοναδικός ζων πολιτικός φορέας της δεξιάς παράταξης αναδεικνύεται αναμφισβήτητα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ