Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΣάββατο 24 Μαΐου 2014

Οι Στοές μας καλούν να ψηφίσουμε περισσότερη Ευρώπη και να πούμε όχι στα λαϊκίστικα, ευρωφοβικά, ρατσιστικά, αντισημιτικά, και ομοφοβικά ψηφοδέλτια.

Δεν ξανάγινε. Οι Στοές με την ντουντούκα

Οι Στοές μας καλούν να ψηφίσουμε περισσότερη Ευρώπη 
 και να πούμε όχι στα λαϊκίστικα, ευρωφοβικά, ρατσιστικά, αντισημιτικά, και ομοφοβικά ψηφοδέλτια.

Οι μασόνοι δεν ασχολούνται με την πολιτική. Έτσι  μας λένε. Αλλά, η Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας ,μαζί με τις "κόρες "της, έβγαλε ανακοίνωση και καλεί όλους τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν και να πουν «όχι» στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Όχι στους λαϊκιστές , ευρωφοβικούς , ρατσιστές, αντισημίτες, και ομοφοβικούς.
Τόσα χρόνια τα ακούγατε από τους Ντελάληδες. Τώρα μας τα είπαν και οι «δάσκαλοι», που βγήκαν από την κουίντα και πήραν υποχρεωτικά την ντουντούκα.
  Αγάπα τους λαθρομετανάστες, αγάπα τους μαύρους, τους Εβραίους, τους ομοφιλόφιλους, την Ευρώπη και τους Τραπεζίτες. Ιδού οι «αξίες» του τεκτονισμού , η Αλήθεια και η "πηγή του Κακού". Οι Στοές
Οι μασόνοι, του «αρχαίου σκωτικού δόγματος», έκαναν λοιπόν πολιτική δήλωση μετά από 300 σχεδόν χρόνια! Αυτό θα πει ότι τα πράγματα είναι πολύ στριμόκωλα.
Η μεγάλη πλάκα είναι ότι λένε πως «καλούν τα μέλη τους». Δεν ξανάγινε.
Οι Στοές να απευθύνονται δια του τύπου, στα μέλη τους. Kαι γιατί δεν τους στέλνουν sms; Χασανε τα τηλέφωνα των αδελφών στις πλημμύρες του Βελιγραδίου;
Όπως προβλέπουν οι διδάσκαλοι «αδελφοί» που εργάζονται στον Economist, στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της Κυριακής, θα αποτυπωθεί η οργή των ευρωπαίων που θα ψηφίσουν είτε ακροδεξιά κόμματα είτε κόμματα εκείνους που υποστηρίζουν τα εινικά κράτη, τα Εθνικά Νομίσματα και τη διάλυση της Ένωσης.
Οπότε ,οι «Μεγάλοι Δάσκαλοι» στη Γαλλία, βγήκαν στους δρόμους για να μαζέψουν ψήφους για τους «αδελφούς» δεξιούς, σοσιαλιστές, και φιλελευθέρους. Στην Ολλανδία δούλεψαν πιο διακριτικά και κατάφεραν να μην βγούν πρώτοι οι "ακροδεξιοί "και "λαϊκιστές".
Στη Γαλλία αυτό δεν έφτανε. Εκτός από τους «Δασκάλους», βγήκαν μετά την αδελφή Κοντσίτα της Στοάς και οι υστερικές «αδελφές» Femen, από τη γυναικεία Στοά, που καλούν τις γαλλίδες να πηδηχτούν με μετανάστες για να ... αντισταθούν στον ρατσισμό της Λεπέν που καλεί τους Γάλλους να «κάνουν παιδιά».
Και οι αδελφοί που δουλεύουν στα μέσα μαζικής Αποβλάκωσης επαναλαμβάνουν.
Όποιος δεν υπηρετεί τις «αξίες» τις Στοάς, όποιος είναι λαϊκιστής , ευρωφοβικός , ρατσιστής, αντισημίτης, και ομοφοβικός, και οποίος και οποία δεν πάει με πολλούς «ξένους» σε έναν τελετουργικό «μασονικό παγκόσμιο μαραθώνιο του σέξ», είναι φασίστας. Εδώ ο καλός φασισμός, εκεί ο καλός φασισμός!
Έχουν φάει τα λυσσακά τους.
Σώνει και καλά ναζήδες , το 25% των Γάλλων που θα ψηφίσουνε την κ. Μαρίν Λεπέν, το 33% των Άγγλων που ψηφίσανε UKIP. Και μαζί οι Ελληνες, Ολλανδοί, Σουηδοί, Αυστριακοί, Ιταλοί, Δανοί, Φιλανδοί, Φλαμανδοί, Ούγγροι , που αντιστέκονται στην ομογενοποίηση των λαών και στην εγκαθίδρυση της Νέας μασονικής Τάξης πραγμάτων

ΥΓ. Δράμα. Κάποιοι ευρω-σκεπτικιστές υποψήφιοι θα καταψηφίσουν τον εαυτό τους λόγω του τεκτονικού καθήκοντος; Έτσι κι αλλιώς για μια ψήφο δεν αλλάζει τίποτα. 
 Απαπαπα! Αι!αι!αι!

deltio11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ