Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Σκηνές Αποκάλυψης στην Κίνα !!!


Ο ποταμός Yangtze στην Κίνα γίνεται κόκκινος σαν αίμα
Το κόκκινο χρώμα άρχισε να εμφανίζεται στον ποταμό Yangtze τον μακρύτερο στην Κίνα και τον τρίτο σε μήκος ποταμό στον κόσμο, την περασμένη Τέταρτη κοντά στην πόλη της Chongquing, όπου ο πόταμος Yangtze συνδέεται με τον ποταμό Jialin. Ο Yangtze, που ονομάζεται "χρυσή κοίτη", λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που δέχεται όλο το χρόνο, περνά μέσα από Chongqing, το μεγαλύτερο βιομηχανικό και εμπορικό
 
 
 
 κέντρο Southwest της Κίνας, επίσης γνωστό ως η «πόλη βουνό", λόγω των λόφων και των κορυφών πάνω στα οποία πολλά κτίρια και εργοστάσια εχουν κτιστει. Υπάρχει μεγάλη αμηχανία αυτή την εβδομάδα από τους κατοίκους της νοτιοδυτικής πόλης της Κίνας Chongqing σχετικά με αυτό το πολύ παράξενο θέαμα .
Το κόκκινο χρώμα του ποταμού έκανε κάποιους κατοίκους να σταματήσουν από τις διαδρομές τους και να βάλουν νερό από τον ποταμό σε μπουκάλια για να το αποθηκεύσουν. Οι αλιείς και άλλοι εργαζόμενοι που βασίζονται στις όχθες του ποταμού για το εισόδημα τους συνεχίζουν να κινούν τις επιχειρήσεις τους, σύμφωνα με την Daily Mail της Βρετανίας. Ενώ η κόκκινη χρωστική του ποταμού ήταν πιο έντονη κοντά στον προορισμό Τσονγκκίνγκ η εικόνα αυτή αναφέρθηκε επίσης σε πολλά άλλα σημεία. Οι ντόπιοι υποπτεύονται ότι η ρύπανση είναι η αιτία, αλλά η Περιβαλλοντική Προστασία του Προεδρείου Chongqing έχει μια άλλη εξήγηση. Επίσημες αναφορές λένε ότι οι πλημμύρες μεταφέρουν υπερβολική ποσότητα άμμου μετατρέποντας το ποτάμι σε φωτεινό κόκκινο.
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. 
Το επόμενο βίντεο περιέχει όλα τα πλάνα από τον ποταμό. Ο χθεσινός σεισμός μεγέθους 5,6 χτύπησε ένα φτωχό, ορεινό τμήμα της χώρας με κακή υποδομή και προκάλεσε προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών να αυξηθεί. Οι περισσότεροι από τα θύματα ήταν από την πόλη Yiliang που βρίσκεται κοντά στο επίκεντρο. Πλάνα από την κρατική τηλεόραση CCTV έδειξαν ογκόλιθους να καλύπτουν τους δρόμους, εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και μαύρα σύννεφα καπνού από τα κτίρια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ