Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Κοινωνική έκρηξη φοβάται ο Γιώργος Καρατζαφέρης

«Με το Μνημόνιο η Ελλάδα έχει απολέσει παντελώς την εθνική κυριαρχία της», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 77η ΔΕΘ. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, και της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, ότι «τα έχουν δώσει όλα» και έτσι εξηγούνται «οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια της κ. Μέρκελ».

Ειδικότερα για τον πρωθυπουργό, τόνισε ότι δεν αντιστάθηκε κι έχει παραδοθεί πλήρως σε συμφέροντα, χωρίς να τα κατονομάσει. Είπε, ακόμα, ότι οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης «ψάχνουν τρόπο να φύγουν» από εκεί που είναι και θεωρεί ότι το πιθανότερο είναι να δώσει άλλον πρωθυπουργό αυτή η Βουλή.
 

Ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι το Μνημόνιο διέλυσε και τις ιδεολογίες στην Ελλάδα. Έτσι, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, στις μνημονιακές δυνάμεις περιλαμβάνονται η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜ.ΑΡ, που «έχουν προσκυνήσει», και στις αντιμνημονιακές ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή, που απλώς καταγγέλλουν και δεν κάνουν προτάσεις.  
Για απουσία προτάσεων άσκησε κριτική στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ενώ για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, είπε ότι του κλέβει πολιτικές προτάσεις.  
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπογράμμισε ότι φοβάται κοινωνική έκρηξη και σε ερώτηση για τις «εφόδους» της Χρυσής Αυγής, απάντησε: «Είναι εύκολο να πλακώσεις έναν μικροπωλητή στην Αθήνα. Η Ελλάδα είναι σε αδυναμία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της μετανάστευσης και πολύ φοβάμαι ότι αύριο δεν θα έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει και το φασισμό. Ανατρίχιασα όταν μια κυρία που είχε ένα πρόβλημα μου είπε ότι θα φωνάξει τη Χρυσή Αυγή, για να τη βοηθήσει. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα υπάρξει 'νύχτα κρυστάλλων'».  
Για το λόγο που ο ΛΑΟΣ έμεινε εκτός Βουλής, είπε ότι ο ίδιος κοίταξε την Ελλάδα και όχι το κόμμα του. Εξέφρασε την αισιοδοξία ότι στις επόμενες εκλογές ο ΛΑΟΣ θα μπει και πάλι στη Βουλή.

Ο κ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε με τις διοικήσεις της ΔΕΘ Α.Ε. και της Helexpo Α.Ε. και ενημερώθηκε για την 77η ΔΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ