Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Κασιδιάρης σε Σταϊκούρα: Κακομοίρα είναι η κυβέρνησή σας

Έκρηξη Κασιδιάρη για την έκφραση «Κακομοίρηδες Έλληνες» που χρησιμοποίησε ο Γιάννης Σουρνάρας στη Βουλή.
«Ειπώθηκε μια απρεπέστατη φράση από τον κ. υπουργό Οικονομικών σε βάρος του Ελληνικού λαού. Κακόμοιρος δεν είναι ο Ελληνικός λαός αλλά η Κυβέρνηση σας» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο πλαίσιο συζήτησης ερώτησης του στο Κοινοβούλιο.
«Οι Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας, μας πουλάνε χρήματα και μάλιστα πολύ ακριβά. Έχουμε δεσμεύσει την εθνική μας κυριαρχία, το μέλλον των παιδιών μας» πρόσθεσε.
Παράλληλα ο κ. Κασιδιάρης άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση για τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια. «Γιατί δε μιλάτε με αριθμούς;» είπε απευθυνόμενος προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταικούρα… «Ένας λιμενικός, ενδεχομένως και για ένα βατραχάνθρωπο που πέφτει στο Αιγαίο, πόσο θα πέσει ο μισθός του; Ενδεχομένως να φτάσει και σε 680 ευρώ. Ένας βουλευτής που ην αράζει σε μία κλιματιζόμενη αίθουσα, μετά από μειώσεις μπορεί να φτάσει τα 6.800 ευρώ. θα μου πείτε βεβαίως πως ένα μηδενικό διαφοροποιεί την κατάσταση. Στον πόλεμο όμως ένα μηδενικό κάνει τη διαφορά».
Ο κ. Κασιδιάρης ανέβασε ακόμη περισσότερο τους τόνους λέγοντας πως «στην πολιτική μας ζωή έχουν μαζευτεί πάρα πολλά μηδενικά και κάνουν κουμάντο».
Ο κ. Σταικούρας απέφυγε να απαντήσει στις… κορώνες Κασιδιάρη, αναφερόμενος όμως στο θέμα των ειδικών μισθολογίων δήλωσε ότι γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια ώστε οι μειώσεις που θα ακολουθήσουν να είναι δίκαιες.
«Η διαδικασία διαβούλευσης με τους εταίρους μας για τα ειδικά μισθολόγια βρίσκεται στην τελική ευθεία. Δεν θα προβώ σε ανακοινώσεις για να μην δυσκολέψω την διαπραγματευτική δεινότητα της χώρας» είπε ο αναπληρωτής υπουργός.
Παράλληλα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών έκανε εκτενή αναφορά στις μειώσεις που έχουν γίνει στις αποδοχές των πολιτικών προσώπων, όπως π.χ. τη μείωση 20% των εξόδων στα βουλευτικά γραφεία, στα έξοδα κίνησης των βουλευτών και στα έξοδα παράστασης, 15% στις αμοιβές από τη συμμετοχή τους στις διαρκείς επιτροπές της Βουλής, ενώ δήλωσε ότι πλέον οι 300 δεν παίρνουν επίδομα αδείας, Χριστουγέννων και Πάσχα και δεν έχουν ταχυδρομικά τέλη.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης επέμεινε στην κριτική του και χαρακτήρισε «μηδενός εξαιρουμένου αντιπαραγωγικούς τους Έλληνες βουλευτές».
Επιπλέον κατηγόρησε την Κυβέρνηση πως διαπράττει εθνικό έγκλημα κόβοντας τα επιδόματα στους πολύτεκνους και τρίτεκνους… «Κόβετε τα επιδόματα και χαρίζετε εκατομμύρια σε ΜΚΟ και σε κάτι ρεμάλια που παριστάνουν τους καλλιτέχνες βρίζοντας τη χώρα μας» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ