Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Σκοτώνουν τα κατοικίδια τους για την ασφάλεια


Διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο βασανισμού και θανάτωσης κατοικιδίων σε ολόκληρη την Βρετανία. Οι ιδιοκτήτες ασφαλίζουν τα άμοιρα ζωάκια και έπειτα τα σκοτώνουν, για να εισπράξουν το ποσό της ασφάλισης.
Περισσότερες από 2.3 εκατομμύρια γάτες και σκύλοι ασφαλίστηκαν πέρσι, ενώ σύμφωνα με την Ένωση Βρετανών ασφαλιστών η ασφαλιστική απάτη έφτασε φέτος τα 2.25 εκατομμύρια ευρώ.
Τα κόλπα που έχουν επινοήσει οι διάφοροι ιδιοκτήτες, για να κερδίσουν το ποσό της ασφάλισης ξεπερνούν κάθε φαντασία. Μερικοί πωλούν ή ακόμα σκοτώνουν τα φτωχά ζωάκια και έπειτα δηλώνουν πρόωρο θάνατο ή εξαφάνιση.
Άλλοι, τραυματίζουν τα κατοικίδια τους με "στημένα" ατυχήματα, ώστε να κρύψουν προϋπάρχοντα σημάδια που δεν καλύπτονται από το συμβόλαιο ασφάλισης.
Μία άλλη απάτη θέλει τους ιδιοκτήτες να δηλώνουν την εξαφάνιση του ζώου τους, καθώς κάποιες εταιρίες καλύπτουν την περίπτωση εξαφάνισης ή κλοπής των κατοικίδιων.
Ο αριθμός των ασφαλιστικών αιτήσεων που σχετίζονται με απάτες που είτε αποδείχθηκαν είτε όχι αυξήθηκε κατά 440%, αφού οι κτηνιατρικές εγγραφές των ζώων είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπιστούν.
άπό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ