Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ την 29-11-11 ...καί τήν 6η δόση.




Στις 29 Νοεμβρίου οι αποφάσεις για την έκτη δόση
Έκκληση προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς στην Ελλάδα να στηρίξουν πλήρως τα μέτρα λιτότητας, απηύθυνε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Eurogroup, Χέρμαν Βαν Ρομπάϊ.
 «Η κατάσταση είναι πολύ απαιτητική. Έχουν ήδη γίνει πολλές προσπάθειες από τον ελληνικό λαό», τόνισε ο κ. Ρομπάι, μετά τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο και πρόσθεσε ότι «σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να γίνουν περισσότερα ώστε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη, η σταθερότητα και η ανάπτυξη».
 Ο πρόεδρος του Eurogroup τόνισε επίσης ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα πρέπει να συμφωνήσουν για την εκταμίευση της έκτης δόσης στην επόμενη συνάντησή τους, στις 29 Νοεμβρίου, και  υπογράμμισε ότι όλες οι χώρες μέλη της ζώνης του ευρώ είναι έτοιμες να συνεχίσουν να στηρίζουν τις προσπάθειες της Ελλάδας.άπό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ