Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Fitch: Ένα όχι στο δημοψήφισμα απειλεί την Ευρωζώνη

«Ενα «όχι» των Ελλήνων στο δημοψήφισμα που προβλέπεται να διεξαχθεί τον Ιανουάριο από...
 
Fitch: Ένα όχι στο δημοψήφισμα απειλεί την Ευρωζώνη
την ελληνική κυβέρνηση για το ευρωπαϊκό σχέδιο απομείωσης του ελληνικού χρέους, θα απειλούσε τη βιωσιμότητα της ευρωζώνης», ανακοίνωσε σήμερα ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch.


«Μια απόρριψη της ευρωπαϊκής συμφωνίας που συνήφθη την περασμένη εβδομάδα αυξάνει τον κίνδυνο αναγκαστικής χρεοκοπίας της Ελλάδας και μιας δυνητικής εξόδου της χώρας από την ζώνη του ευρώ, με σοβαρές χρηματοπιστωτικές συνέπειες για την χρηματοπιστωτική σταθερότητα και τη βιωσιμότητα της ευρωζώνης», διευκρινίζει ο οίκος σε ανακοίνωσή του.

Στο μεταξύ, η αιφνιδιαστική ανακοίνωση της Ελλάδας σχετικά με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος «δημιουργεί αβεβαιότητες στην αγορά», ανέφερε σήμερα ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε ανακοίνωσή του.


«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ελληνική απόφαση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με το σχέδιο διάσωσης που κατάρτισε η Ευρωπαϊκή Ένωση βαραίνει σημαντικά τις ανταλλαγές», επισημαίνει ο Μπερλουσκόνι.


«Πρόκειται για μία αναπάντεχη επιλογή που δημιουργεί αβεβαιότητες μετά το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και λίγες ημέρες πριν τη σύνοδο της Ομάδας των 20 (G20) στις Κάννες», συνεχίζει ο Ιταλός πρωθυπουργός, την ώρα που το χρηματιστήριο του Μιλάνου πέφτει κατά 5,02% εξαιτίας της σημαντικής πτώσης των μετοχών των τραπεζών.\
άπό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ