Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Βιολογικώς Κλειστά Ηλεκτρικά Κυκλώματα βάση της αυτοθεραπείας

Στο πλαίσιο της θεωρίας που θέλει τον μικρόκοσμο να είναι αντίγραφο του μακρόκοσμου και τανάπαλιν, το ανθρώπινο σώμα, όπως και η Γαία, διατρέχεται από ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, που δονείται από ρεύμα χαμηλής έντασης, Το ίδιο το γεγονός της σύλληψης, για να πραγματοποιηθεί, χρειάζεται την εκτόνωση ενός βιολογικού ηλεκτρικού κύματος. Στις έρευνες που πραγματοποίησε, προ εικοσαετίας, ο δρ Λάινολ Τζέηφ, καθηγητής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο πέρντον, ΗΠΑ, παρατηρεί έκπληκτος: «Βρήκαμε ότι όλα τα είδη εμβίων αναπτυσσομένων συστημάτων, από ανθρώπινα έμβρυα μέχρι ρίζες φυτών και από σπασμένα κόκαλα μέχρι και αναγεννώμενο άκρα σαλαμάνδρας, κινούν ουσιαστικά σταθερά ηλεκτρομαγνητικά ρεύματα μέσα τους». Κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις που αναφέρει ο Λ. Τζέηφ, ο οργανισμός που ερεύνησε βρισκόταν στη διαδικασία ανάπτυξης ή ίασης, γι’ αυτό και όρισε τα ηλεκτρικά φορτία ως "αναπτυξιακά". Έχει αποδειχθεί πειραματικά σε ασθενείς ότι, όταν ΄΄παρενοχλείται΄΄ η ροή του φυσικού ηλεκτρισμού του ανθρωπίνου σώματος, επιβραδύνεται η αποκατάσταση των ιστών και μειώνεται η αντίσταση του ανοσοποιητικού συστήματος. Το αντίθετο συμβαίνει όταν το ανθρώπινο σώμα δέχεται συμπληρωματικό ηλεκτρικό ρεύμα.
Ένας άλλος πρωτοπόρος ερευνητής, ο Σουηδός γιατρός Μπιόρν Νάμντεστρεμ, ασχολήθηκε πειραματικά, για είκοσι συνεχή χρόνια, με τη σχέση ανθρωπίνου σώματος και ηλεκτρισμού. Στο βιβλίο που εξέδωσε το 1983 με τίτλο ΄΄ Βιολογικώς Κλειστά Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΄΄, αναφέρει ότι ανακάλυψε έναν, άγνωστο έως τότε, μικρόκοσμο ηλεκτρικών ενεργειών μέσα στο ανθρώπινο σώμα, ένα βιολογικό ισοδύναμο του ηλεκτρικού κυκλώματος. Ηλεκτρικά μικρορεύματα κινούνται μέσω των αρτηριών, των φλεβών και των τριχοειδών αγγείων, παρασύροντας λευκά αιμοσφαίρια και προϊόντα μεταβολισμού μέσα στους περιβάλλοντες ιστούς και γύρω από αυτούς. Αυτό το ηλεκτρικό δίκτυο λειτουργεί συνεχώς, για να εξισορροπεί τη δραστηριότητα των οργάνων σε κάθε περίπτωση κόπωσης ή βλάβης και αποτελεί τη βάση της αυτοθεραπείας. Είναι τόσο απαραίτητο για την υγεία και την ευεξία του σώματος, όσο και η κυκλοφορία του αίματος, ενώ οι διαταραχές του συνδέονται άμεσα με την ανάπτυξη καρκίνου και άλλων σοβαρών ασθενειών.
Βεβαίως, τα επιστημονικά πορίσματα των ερευνών του Μπ. Νόρντεστρεμ είναι πολύ σημαντικό, αλλά καθόλου πρωτότυπα διότι, από την απώτατη αρχαιότητα, γίνονταν θεραπείες με τη μεταβίβαση ηλεκτρικού φορτίου από ισχυρά φορτισμένα άτομα - θεραπευτές, σε ασθενείς, με την απλή επίθεση των χεριών ή με μαγνητικά περάσματα. Η πιο συνηθισμένη μέθοδος ίασης ήταν η μετάβαση και παραμονή του ασθενούς, για μικρό χρονικό διάστημα, σε έναν διαπιστωμένο τόπο δυνάμεως, φορτισμένο με ισχυρό θετικό ηλεκτρομαγνητικό φορτίο, ώστε να διεγερθούν οι μηχανισμοί αυτοθεραπείας του. Με την πάροδο του χρόνου, αυτοί οι αρχικά Τοτεμικοί χώροι εξελίχθηκαν είτε σε ʼβατα είτε σε χώρους λατρείας και θεραπείας όπως τα
Ασκληπιεία , ανάλογα με το είδος και την ένταση της φόρτισης του ηλεκτρομαγνητικού τους πεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ