Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Μιά μικρή αιτία.... τού προφητευόμενου τρίτου παγκοσμίου πολέμου...

osios paisios ploio
Μέχρι προχθές πίστευα ότι υπάρχει χρόνος (15 μήνες τουλάχιστον) να προετοιμαστούμε για τα επερχόμενα δεινά του προφητευόμενου τρίτου παγκοσμίου πολέμου.
Εχθές προς στιγμήν, νόμισα ότι έκανα μια σημαντική ανακάλυψη και ήθελα διακαώς να την μοιραστώ με τους συνανθρώπους μου.


Με μια προσεκτικότερη ματιά στα γραφόμενα στο διαδίκτυο, διαπίστωσα ότι διάφοροι γεωστρατηγικοί αναλυτές είχαν ασχοληθεί με το επίμαχο θέμα:

Την παρουσία του ΝΑΤΟ στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Αυτή την στιγμή με βάση το διεθνές δίκαιο τα εθνικά χωρικά ύδατα και ο εθνικός εναέριος χώρος θα έπρεπε να εκτείνονται στα 12 ναυτικά μίλια.
Εμείς όμως κάνουμε χρήση του δικαιώματος αυτού, μόνο για τα 6 ναυτικά μίλια στην θάλασσα και των 10 μιλίων για τον αέρα.
Με βάση την πάγια τακτική του ΝΑΤΟ, για τις ανάγκες των επιχειρήσεων, τα χωρικά ύδατα και ο εναέριος χώρος πρέπει να ταυτίζονται.


Επειδή οι αποφάσεις που λαμβάνονται πρέπει να είναι ομόφωνες ή θα πρέπει να δεχτούμε τα 6 ναυτικά μίλια σε θάλασσα ΚΑΙ αέρα (κάτι που θα σημάνει την παύση των οποιονδήποτε μελλοντικών αξιώσεων για επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια) ή θα πρέπει να αξιώσουμε από την συμμαχία, την επέκταση στα 12 μίλια.
Αυτό θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τις 29/2 που ξεκινάει επίσημα η επιχείρηση.


Σίγουρα δεν είμαι ο ειδικός να αναλύσω τι θα συμβεί σε καθεμία από τις δύο περιπτώσεις, όμως ότι και να γίνει το μόνο σίγουρο είναι ότι τις μέρες που μεσολαβούν θα υπάρξει έντονη φημολογία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.


Ο Όσιος Παίσιος είχε αναφέρει: Όταν θα ακούσετε στην τηλεόραση να γίνεται λόγος για τα μίλια τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος, ακολουθεί.....
Επίσεις έλεγε ότι στην αρχή οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε αλλά αυτή θα είναι και η καταστροφή τους.

Λέτε να έχουν κάποιες επιτυχίες οι Τούρκοι στο Συριακό μέτωπο και από αυτό να αποθρασυνθούν και να επιτεθούν και σε εμάς με αφορμή τα μίλια;


Κοιτώντας την σημερινή έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο παγκόσμιο σκηνικό και τις τεταμένες σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας, αρχίζουμε να βλέπουμε πιο ξεκάθαρα την εξέλιξη των γεγονότων.
Oλα πλέον μου φαίνονται τόσο κοντινά....
Εύχομαι να μήν είναι αυτή η <<μικρή αιτία>>.


GATOS ME DUCATI
 prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ