Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΑΧΕ ΠΑΛΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΑΣ...!!!

Τίποτα δε λειτουργεί έτσι κι αλλιώς εδώ και χρόνια. Περίμενα ότι θα έχουμε εκλογές μέσα στο Γενάρη, λόγω «επίσημης» πτώχευσης, ΑΦΟΥ θα είχαν υπογράψει για την παράδοση όλων των υπολειπομένων εθνικής σημασίας «σημείων». Για μια ακόμη φορά δεν υπολόγισα το πόσο κηφήνες είναι όλοι αυτοί που μας κυβερνούν εδώ και χρόνια και άρα και τη δέουσα αναβολή από την καθυστέρηση λόγω ανικανότητας!
Αν δεν υπογράψουν όλα τα υπολειπόμενα «σημεία» του ξεπουλήματος της Ελλάδας δεν έχει νόημα να αλλάξει η κυβέρνηση.
Το πρόβλημα είναι ότι το «παιδί θαύμα» τους τελείωσε πολύ νωρίτερα απ’ ότι υπολόγιζαν! Και ο Κούλης (ως επόμενος- αν είναι) είναι ήδη «στιγματισμένος»! 
Άρα ποιος «νόμιμος» μπορεί να υπογράψει για το τελικό ξεπούλημα της πατρίδας;;; Αν κάποια στιγμή γίνουν πραγματικά δικαστήρια και όλοι αυτοί κηρυχτούν παράνομοι ΚΑΙ μπουν φυλακή, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ακυρώνονται ΟΛΑ όσα ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ! Και άν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αποφανθεί ΥΠΕΡ της διόγκωσης του εθνικού χρέους λόγω δόλου, τότε ΟΛΑ τα μνημόνια ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ!
Μέσα σ’ όλα, το πρόγραμμα των δανειστών πάλι εφαρμόστηκε λάθος. Πριν δώσουν αμετάκλητα «τα πάντα όλα» στον ξένο ζυγό, πήγαν και υπέγραψαν τη «μεταφορά» των «κόκκινων δανείων». Κι έκεί «καρφώθηκαν» ή μάλλον έβαλαν αυτογκόλ!
Τώρα αφενός το «παιδί θαύμα» τους τέλειωσε, και αφετέρου έχουμε το διαβολόπαιδο ως συνεχιστή! Η όποια «οικουμενική» είναι καμμένο χαρτί από πριν… Το παζλ δεν βγαίνει με τίποτα λέμε!
Ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι το ότι η Ελλάδα προστατεύεται σκανδαλωδώς! (ΝΑΙ, αλήθεια είναι. Τώρα πια το πιστεύω ακράδαντα!) Ή αν τα «φυτώρια» που με χρόνια προσπάθεια τελικά έπαιξαν και εκκόλαψαν τους χάλασαν (έχει απρόβλεπτο κλίμα ο τόπος μας…)
Είμαι πια απίστευτα σίγουρη ότι οτι το/τα σύμπαν/τα κινούνται με ένα μαγικό τρόπο και η λευτεριά είναι στα σκαριά! Θα την πληρώσουμε (η λευτεριά ΠΟΤΕ δεν χαρίζεται) αλλά μάλλον σε μας έλαχε πάλι ο κλήρος να σηκώσουμε όλη την ανθρωπότητα στους ώμους μας…. 
Καλό κουράγιο Έλληνες! Ψηλά το κεφάλι και το φρόνημα!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ