Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Χτυπάει «κόκκινο» το αντιρωσικό κλίμα στις Η.Π.Α. - Όλα δείχνουν παγκόσμιο πόλεμο


tanks 3269840b prisonplanetgr

Με αφορμή τον «ρωσικό κίνδυνο» οι δυνάμεις ΗΠΑ και συμμάχων ετοιμάζονται για χερσαία επέμβαση στην Συρία, όπως ακριβώς έχει υπαγορεύσει ο επικεφαλής της Νέας Τάξης, Αντίχριστος.
Σε αυτή την κατεύθυνση Αμερικανοί αξιωματούχοι εκφράζονται με τα χειρότερα λόγια κατά της Ρωσίας.
Ο Διευθυντής των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών, James Clapper, δήλωσε πως η Ρωσία αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τις Η.Π.Α. σε παγκόσμιο επίπεδο.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Αμερικανού Στρατηγού, Fhilip Breedlove, ο οποίος, μιλώντας σε Κοινοβουλευτική Επιτροπή του αμερικανικού Κογρέσου, χαρακτήρισε την «Αρκούδα» ως τον κύριο εχθρό του ΝΑΤΟ
Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να πολεμήσει κατά της Ρωσίας, προχωρώντας αν χρειαστεί σε αναμέτρηση, δηλαδή σε παγκόσμιο πόλεμο.
Ο «ρωσικός κίνδυνος» «πουλάει» εδώ και δεκαετίες στο αμερικανικό Κογκρέσο αλλά και στις συμμαχικές χώρες των Η.Π.Α., απαντάει η Μόσχα μέσω του εκπροσώπου Τύπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Igor Konaschenkow.
Η ρωσική στρατιωτική μηχανή είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να αντιμετωπίσει τις αρμάδες του ΝΑΤΟ και των συμμάχων του, τόσο στην Μέση Ανατολή όσο και στην Ανατ. Ευρώπη.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ