Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ήταν προδότης - το είπε και η κρατική τηλεόραση.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε τον αρχηγό του στρατού του

Ο Ρι ήταν αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Βόρειας Κορέας και εκτελέσθηκε αυτόν τον μήνα για διαφθορά και συνωμοτική δράση, διευκρινίζουν το Yonhap και άλλα νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης.
O κομμουνιστής ηγέτης με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο μπασκετμπολίστα Ρόντμαν.
Η στρατιωτική ηγεσία της Βόρειας Κορέας βρίσκεται σε διαρκή ανασχηματισμό από το 2011, όταν ο Κιμ Γιονγκ-Ουν διαδέχθηκε τον πατέρα του. Έκτοτε έχει αλλάξει τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων πολλές φορές.
Τον περασμένο Μάιο, ο υπουργός Άμυνας εκτελέσθηκε σε πεδίο βολής με αντιαεροπορικά πυρά, ως κατάσκοπος της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με αναφορά προς τα μέλη του κοινοβουλίου.

newsbomb.gr

Ο Ηγέτης όμως παραμένει αγαπητός στο λαό του και αποτελεί το θεματοφύλακα της ευημερίας του........Ο Ηγέτης που ζει σαν μαχαραγιάς και βλέπει παντού εχθρούς....ο "ζόρικος" κομμουνιστής που θαυμάζει τα προιόντα του καπιταλισμού αλλά μισεί τον καπιταλισμό. 

Δεν αλλάζουν....είτε ζουν στην Ευρώπη είτε ζουν στη Βόρεια Κορέα....Η μόνη διαφορά είναι ότι στην  Ευρώπη των ανισοτήτων δεν υπάρχουν εκτελέσεις.....  ελευθερία, ισότητα και αδελφοσύνη είναι μότο σε διαφήμιση καπότας που μας αποφέρει κέρδος....

 Η ελπίδα της ανανέωσης έχει γεύση από αλκοόλ...τσιμπούκια με μυρωδάτο καπνό, πόρνες φοιτήτριες στα διάφορα αμφιθέατρα και κρετίνους διανοούμενους που ψοφάνε για δημοσιότητα...και διδακτορικό!

 Άψυχα αντικείμενα είναι οι άνθρωποι ....μιας και οι ιδέες είναι πάνω από την ανθρώπινη ύπαρξη..

Κομμουνισμός η μάστιγα της ανθρωπότητας, χειρότερος και απ τον ναζισμό χειρότερος και από τον ισλαμισμό....Από ποιους διαφημίστηκε ο κομμουνισμός;  Από τους τοκογλύφους τραπεζίτες της Νέας Υόρκης.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ