Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΥΠΟΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Μυστική Επιστράτευση στην Τουρκία;...είμαστε κοντά σε ραγδαίες εξελίξεις και γεγονότα τα οποία θα προκαλέσουν «τσουνάμι» σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος....!!!


turk flag


Πληροφορίες από τουρκικά κοινωνικά δίκτυα, αποκαλύπτουν ότι ίσως να είμαστε κοντά σε ραγδαίες εξελίξεις και γεγονότα τα οποία θα προκαλέσουν «τσουνάμι» σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.
Με τον τίτλο «Οι Γενίτσαροι θα επιτεθούν στην Ρωσία», Τούρκοι πολίτες στα κοινωνικά δίκτυα ανακοίνωσαν ότι δέχθηκαν Φ.Α.Π ( Φύλλα ατομικής προσκλήσεως) με τα οποία καλούνται να παρουσιαστούν στις μονάδες τους, σύμφωνα με δημοσίευμα (NewsNowgr.com)
Οι πληροφορίες οι οποίες ακόμη είναι ασαφείς, προφανώς αφορούν «μυστική» γενική επιστράτευση του τουρκικού στρατού σε κρίσιμες ειδικότητες και θέσεις, με σκοπό την επάνδρωση τους με το απαιτούμενο εξειδικευμένο προσωπικό .
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ