Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Καταγγελίες Αμβρόσιου: Ποια βουλευτής έχει τουρκικό διαβατήριο - Έσκυψε το κεφάλι στην Τουρκία ο Τσίπρας...


amvrosiossdkfdlamvkfgjfl prisonplanetgr

Δεν σταματά τις αναφορές του σε σχέση με τον κίνδυνο ισλαμοποίησης της Ελλάδος ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Μάλιστα τώρα κάνει συνταρακτική αποκάλυψη σε σχέση με την εμπνεύστρια του συνωστισμού της Σμύρνης, Μαρίας Ρεπούση. Για τον πρωθουργό, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το περιστατικό της Ρόδου, ανέφερε πως έσκυψε το κεφάλι του στην Τουρκική αυθαιρεσία.
Αναλυτικά η παρέμβαση Αμβρόσιου:
Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ! ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ
Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙHΣΗ ... ΑΡΧΙΣΕ!
ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
____________Στο προχθεσινό και στο χθεσινό σημείωμά μας αναφερθήκαμε στην μετακίνηση ενός Προσκυνηταρίου με την εικόνα του Σωτήρος ημών Χριστού από την Κεντρική είσοδο της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. στον 4ο όροφο του κτιρίου και ευθαρσώς διατυπώσαμε τήν άποψη, ότι η Ισλαμοποίηση της Ελλάδος άρχισε ήδη από την Θεολογική Σχολή της Θεσσαλο-νίκης. Στο πρώτο μέρος παρουσιάσαμε αυτό τούτο το γεγονός. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάσαμε τις αντιδράσεις παραγόντων της Θεολογικής Σχολής, όπως του τέως Κοσμήτορος της προαναφερθείσης Σχολής.
__________Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τους πρώτους προσκυνημένους στο Μουσουλμανισμό. Είχαμε υπ' 'οψιν, ότι η κα Μαρία Ρεπούση σε δηλώσεις της είχεν υποβαθμίσει τήν καταστροφή του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας, καθώς ωμίλησε δημοσίως «για τον συνωστισμό της Σμύρνης» !!!!!
_________Πλήν όμως μια έρευνα που πραγματοποιήσαμε σήμερα στο Διαδίκτυο μας έδωσε συγκλονιστικά στοιχεία.
_________Το πρώτο συγκλονιστικό στοιχείο σας το παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως. Η κυρία Ρεπούση, άν και Καθηγήτρια της Ιστορίας, άν και Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου έχει Τουρκικό διαβατήριο!!!!


repousi-tourkikodiavatirio-prisonplanetgrσυνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ