Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ! Οι αγρότες θα κατασκηνώσουν στο Σύνταγμα... κι όλα δείχνουν πως μαζί τους θα βρεθούν χιλιάδες λαού

 
Τον επ' αόριστον αποκλεισμό των εθνικών οδών, των τελωνείων και των λιμανιών αλλά και κλιμάκωση του αγώνα τους αποφάσισαν ομόφωνα οι αγρότες κατά τη συνέλευσή τους στη Νίκαια.
Επίσης, αποφάσισαν να πουν OXI στη διακομματική συζήτηση και να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στην Αθήνα, ενώ δηλώνουν ότι από την... ερχόμενη Παρασκευή, θα κατασκηνώσουν για τρεις ημέρες στο Σύνταγμα.
Οι αγρότες ζητούν να παραμείνει αυτόνομος ο ΟΓΑ, αφορολόγητο για μικρούς και μεσαίους αγρότες, καθώς και κατάργηση των τεκμηρίων.
Όσον αφορά στα μπλόκα, ανοιχτό είναι το τελωνείο του Προμαχώνα και τα Τέμπη, που θα κλείσουν εκ νέου στις 6 το απόγευμα.
Επ' αόριστον παραμένουν κλειστοί οι κόμβοι στη Νίκαια, τα Μάλγαρα, την Ανθήλη, τον Ισθμό Κορίνθου και τα διόδια Νεστάνης, και στην Εγνατία Οδό στο Νησέλι και τα Κερδύλλια.
Επίσης, κλειστό παραμένει το τελωνείο των Κήπων, ενώ και το τελωνείο της Εξοχής έκλεισε ξανά από τις 3 το μεσημέρι, ενώ της Δοϊράνης θα κλείσει από τις 7 έως τις 10 το βράδυ.
Διακεκομμένοι, αλλά πολύωροι, είναι οι αποκλεισμοί και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου σε όλη τη χώρα.
 "PRESS-GR

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ
    http://akouei.blogspot.gr/2016/02/blog-post_68.html

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ