Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Χάνεται η Ελλάδα… ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ…. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ 87.900 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ! ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΜΗΠΩΣ; ΜΕΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ…!!!

Η κομισιόν θα πληρώνει το ενοίκιο. Όλα αυτά τα…. προγράμματα είναι επιδοτούμενα! Φέρτε κι άλλους… θα μας πετάξουν σε λίγο έξω από την πατρίδα μας… Χάνεται η Ελλάδα… Χανόμαστε οι Έλληνες. Αν δεν είναι τώρα ο καιρός να κάνουμε κάτι… τότε πότε είναι;
Σύμφωνα με άρθρο που διαβάσαμε σε εφημερίδα, το πλάνο του ΟΗΕ για τη φιλοξενία 87.900 προσφύγων και αιτούντων άσυλο από τον Μάρτιο. Το ενοίκιο θα πληρώνεται από την Κομισιόν
Το ενοίκιο για τη διαμονή 87.900 προσφύγων σε διαμερίσματα έξι ελληνικών πόλεων θα πληρώνει για τα επόμενα δύο χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου, που είχε εξαγγελθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από ΟΗΕ και Κομισιόν, κάνει πρεμιέρα από τον επόμενα μήνα και αναμένεται να τεθεί στο επίκεντρο του τρόπου διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης από τη χώρα μας μέχρι και το 2017.
Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, οι πρόσφυγες θα μείνουν σε κατοικίες που θα ενοικιαστούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λέσβο, Ρόδο αλλά και στον νομό Έβρου.
...συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ